Înotătorii de la CSM Arad fac valuri la Naţionale

Înotătorii de la CSM Arad fac valuri la Naţionale

Campionatul Naţional de la Bacău, rezervat juniorilor, tineretului şi seniorilor, consemnează rezultate notabile în dreptul înotătorilor de la CSM Arad, pregătiţi de Viorel Bitang. Popescu Andreea, Sărac Ionuţ, Rad Lucas, Crişan David, Kugelman Patrik şi Codrean Dacian sunt cei şase înotători care reprezintă CSM-ul la importanta competiţie ce se încheie duminică.

După trei zile de concurs au fost obţinute următoarele rezultate: Popescu Andreea e campioană naţională de junioare şi vicecampioană naţională de tineret în proba de 100 de metri bras, iar Sărac Ionuţ e vicecampion naţional de seniori în proba de 100 metri bras. Rad Sarah, Kugelman Patrik şi Codrean Dacian s-au calificat în finalele probelor de 200 de metri fluture feminin şi masculin (Rad Sarah si Codrean Patrik) si 400 metri mixt masculin (Kugelman Patrik).

În a treia zi a Naţionalelor, cea de vineri, Andreea Popescu a devenit vicecampioană naţională de junioare în proba de 50 de metri bras, iar Ionuţ Sărac e vicecampion naţional de seniori tot în proba de 50 metri bras. Sâmbătă şi duminică sunt programate finalele altor probe, cu înotătorii arădeni angrenaţi în continuare în lupta pentru medalii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *