UTA pierde cu Olimpia şi ajunge pe loc de retrogradare

UTA pierde cu Olimpia şi ajunge pe loc de retrogradare
0 comments, 23/09/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Incredibil dar adevărat! Din candidată la promovare la începutul sezonului, UTA a ajuns să se bată la retrogradare după doar nouă etape scurse din actualul sezon al Ligii a II-a! Nici debutul lui Cristi Todea ca şi antrenor principal nu a fost cu noroc pentru “roş-albi”, care au pierdut astăzi la Satu Mare cu 1-0, în faţa Olimpiei, într-un duel al suferinţei. Zoltan Ritli a debutat cu victorie pe banca lui “Oli”, golul de trei puncte al gazdelor fiind marcat în minutul 88, din penalty, de Brata, după un fault prostesc în careu comis de Adili. Deşi instalarea pe banca tehnică a arădenilor Todea, Botiş şi Păcurar anunţa o posibilă renaştere a echipei, UTA a făcut un nou meci slab, în special de la mijloc în sus, acolo unde e clar că avem de-a face cu lipsă de valoare. Pe o ploaie câinească şi un teren greu, cele două echipe au practicat un joc de luptă şi uzură, mingea plimbându-se mai mult între cele două careuri.
Plouaţi şi învinşi din penalty…
Totuşi, Olimpia a fost mai insistentă în prima parte, iar Muntean şi Vasile Pop au creat în câteva rânduri pericol la poarta UTA-ei. Singura şansă mai clară a arădenilor din primele 45 de minute am consemnat-o cu trei minute înainte de pauză, atunci când mingea trimisă cu capul de Curtuiuş a mers puţin peste poartă. Mitanul secund a fost şi mai cenuşiu, fără ocazii notabile, iar meciul se îndrepta spre un 0-0. După un luft incredibil, în 6 metri, al lui Cârstocea, a venit, însă, minutul 88, atunci când Adili a făcut o alunecare inexplicabilă în careu, faultând un adversar. Căpitanul gazdelor, Brata, a transformat cu precizie penalty-ul, scor final 1-0.
Debut nefericit pentru Todea
Olimpia sare peste UTA în clasament, iar “roş-albii” rămân la cota 9 şi coboară până pe 16, prima poziţie sub linie, retrogradabilă! “Dulăul” Todea debutează cu stângul şi cu siguranţă are mult de lucru pentru a scoate UTA din această criză parcă fără sfârşit. Grahovac – Adili, Ciucă, Scutaru, Burlă (46 Dinculescu) – Jorza (77 Miculescu), Asani – Stahl, Păcurar, Buleică (61 Cârstocea) – Curtuiuș a fost formula UTA-ei în meciul cu Olimpia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *