La Pîncota au început pregătirile pentru debutul în eşalonul secund

La Pîncota au început pregătirile pentru debutul în eşalonul secund
0 comments, 16/06/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Şoimii Pîncota a început pregătirile pentru debutul în Liga a 2-a. Chiar dacă echipa este în vacanţă, cei din conducerea clubului muncesc din greu, pentru ca eşalonul secund să nu îi surprindă. Primarul Iosif Retter şi preşedintele clubului, Pavel Piroş, au început deja lucrările pentru modernizarea stadionului, cu încă 600 de locuri pe scaune dar şi alte cerinţe organizatorice, legate de omologarea stadionului, precum tribună VIP, cabine de transmisii radio şi TV, cameră antidoping, cabinete medicale, toalete şi parcări. “Lucrăm pe toate fronturile. Estimez şi vreau ca până în 15 iulie să fim gata cu stadionul, lucrările începând de două săptămâni. Noi oricum aveam condiţii peste nivelul Ligii a 3-a. Fără sprijinul Primăriei nu am putea face nimic, iar în urma discuţiilor gândim o nouă bază sportivă pentru antrenamente, care va fi probabil la Măderat, pentru a menaja terenul principal”, ne-a declarat Pavel Piroş.

Săptămâna viitoare va fi anunţată lista cu jucătorii la care se va renunţa, dar în schimb vor fi aduşi alţii: “Nu este încă momentul pentru a anunţa jucătorii la care vom renunţa, mulţi dintre ei sunt plecaţi în vacanţă. Important de reţinut este faptul că toţi îşi doresc să rămână, ceea ce spune multe despre condiţiile şi atmosfera de la Pîncota. Va trebui să facem o selecţie riguroasă, pentru că în liga a doua este un alt nivel. În proporţie de 70-80 % avem stabilit deja lotul, dar nu vreau să grăbim lucrurile”,  mai spune Piroş.

Echipa se reuneşte în jurul datei de 12 iulie, iar în perioada 4-12 august va susţine un cantonament de 8 zile la Gyula, la Academia de fotbal din ţara vecină. “Faptul că vom fi singura reprezentantă a judeţului în Liga a 2-a nu mă va schimba, rămân un om simplu şi modest, exact ca şi înainte de promovare. Avem două promovări în trei ani, ceea ce înseamă mult pentru comunitatea noastră. În week-end am sărbătorit şi promovarea echipei a doua, aşa că totul este în grafic”, a conchis conducătorul “alb-negrilor”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *