UTA pierde la Clinceni şi e în cădere liberă

UTA pierde la Clinceni şi e în cădere liberă
0 comments, 23/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a suferit a treia înfrângere în acest an, în doar cinci etape disputate, bifând al treilea meci din ultimele patru fără gol marcat, după prestaţiile lamentabile cu Ripensia şi Luceafărul. Nu a fost altfel nici astăzi, la Clinceni, doar că de data asta în faţa “roş-albilor” a stat echipa de pe locul 3, Academica Clinceni. Fără Ionuţ Popa, rămas acasă din pricina deja cunoscutelor probleme de sănătate, UTA a fost ciupită şi de arbitri, dar asta nu e o scuză pentru jocul slab prestat, fără ocazie mare la poarta ilfovenilor. Prima repriză a partidei a fost destul de anostă, fără ocazii mari de poartă. Gazdele au dominat uşor, dar “roş-albii” au închis bine culoarele, preferând cartea contraatacului, fără succes însă. Clinceniul a ieşit mai montată de la vestiare şi după mingea trimisă de Barbu, din lovitură liberă de la 20 de metri, scoasă cu greu de sub transversală de Bodea, a urmat o dominare sterilă a gazdelor, fără ocazii.
Ciupiţi de arbitri: penalty inventat
A venit însă minutul 75, atunci când Buziuc s-a agăţat practic de Iuga, iar centralul bucureştean Mladinovici (?!) le-a făcut cadou penalty celor de la Academica. A transformat Barbu şi cu un sfert de oră înainte de final s-a făcut 1-0. Paţurcă putea face 2-0 în minutul 84, dar Bodea a salvat in extremis, acelaşi jucător reuşind până la urmă să închidă conturile peste alte patru minute, cu un şut imparabil de la marginea careului. Scor final 2-0, iar UTA continuă să arate rău atât ca şi atitudine şi implicare în joc, cât şi ca exprimare.
Fără semne de revenire
UTA a început meciul în formula: Bodea – R.Iuga, El Hasni, Șeroni, Copaci – Melinte, Neagu – Costin (78 David Popa), Kanda (85 Matei), Ciucur – Rus. Într-un clasament intermediar, Academica urcă pe primul loc în Liga a II-a, iar arădenii rămân pe 8. O palidă consolare pentru UTA e faptul că Farul şi Bacăul au pierdut şi ele, astfel că ecartul faţă de zona retrogradabilă rămâne de nouă puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *