Aradul prezent la Londra 2012

Aradul prezent la Londra 2012

Clubul CSM Arad se poate mândri până în acest moment cu două sportive calificate la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Cele două protagoniste sunt; jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean şi talerista Lucia Mihalache, sportive care au fost prezente şi la ediţia din 2008, de la Beijing. Oficialii clubului arădean a organizat o conferinţă de presă legat de acest eveniment, la care au fost prezenţi directorul Viorel Bitang, directorul adjunct Vasile Păltineanu din cadrul CSM Arad, „Puşa” Mihalache şi Cristian Dodean, antrenorul coordonator al secţiei de tenis de masă. Daniela Dodean este locul 50 mondial şi nu de mult a devenit dublă vicecampioană europeană, în timp ce „Puşa”  a obţinut biletele pentru Londra la Campionatele Mondiale, unde a stabilit record naţional şi s-a clasat pe locul şapte.

Este o mare realizare, mai ales că această calificare a venit în ultimul moment, dar şi pentru că a fost obţinută în condiţii vitrege. Din luna ianuarie nu am avut antrenor, a trebuit să mă descurc singură, de aceea este o mare performanţă. Obiectivul la Jocurile Olimpice este locurile 1-6, iar visul este să obţin primul loc. Mă bucur că voi fi din nou alături de Dana, cu care mă înţeleg de minune. Este o fată minunată şi o sportivă foarte valoroasă”, ne-a declarat „Puşa” Mihalache.

De cealalttă parte Dana a fost reprezentată de fratele acesteia Cristian Dodean, care ocupă la ora actuală funcţia de antrenor coordonator în cadrul CSM-ului, sectăa tenis demasă.

“Dana s-a regăsit pe lista jucătoarelor calificate direct la Jocurile Olimpice, iar asta spune multe despre potenţialul ei. Este un prilej de mare bucurie, mai ales că este a doua calificare la rând. ” a spus Cristian Dodean- antrenor CSM Arad.

Directorul Clubului CSM Arad s-a declarat pe deplin fericit pentru performanţa elevelor lui şi aşteaptă cu siguranţă alţi pretendenţi la aceasă performanţă.

Faptul că avem două sportive calificate la Jocurile Olimpice este un motiv de mare bucurie dar şi de mândrie, pentru că puţine cluburi din ţară se pot lăuda până acum cu acest lucru. Dana şi „Puşa” şi-au reconfirmat valoarea şi avem încredere că vor face o figură frumoasă şi la Londra. Vreau să le felicit în numele conducerii clubului şi să le doresc mult succes în continuare”, a declarat Viorel Bitang.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.