Dan Cuedan şi-a dat demisia!!!!!!!!!!!!!!!!

Dan Cuedan şi-a dat demisia!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comments, 28/10/2011, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş a îngenunchiat în faţa lanternei roşii Gloria Reşiţa. Formaţia din Vale Domanului s-a impus cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Ursu în minutul 58. În urma acestui rezultat antrenorul sebişenilor Dan Cuedan a anunţat că-şi dă demisia.

În urma acestui rezultat şi a unei stări de fapt indusă de conducere am hotărât că aşa e corect şi onorabil să-mi dau demisia. Reşiţenii nu aveau nimic de pierdut pe terenul nostru, în plus a fost şi tensiunea din ultima săptămână cu excluderea din lot a lui Burlacu, dar şi cu presiuni din partea conducerii nu de acum ci de ceva timp încoace. Nu voi reveni cu siguranţă asupra decizie, mă ştiţi cine sunt, când zic un lucru e zis şi făcut” – a declarat  Dan Cuedan, antrenor principal Naţional Sebiş

Pentru fotbaliştii lui Cuedan a fost prima înfrângere din această stagiune pe teren propriu. Antrenorul Sebişului  a aliniat astăzi următoarea formaţie;

Șoltez – Feieș (74 Gornic), Lung, Jude, Viderok – Bozian, Francescu (46 Budur), Ember, Necșulescu (62 Gavrilaș) – Băd (15 Ivancea), Leucuța.

În celelalte două partide disputate astăzi în cadru etapei a 11-a din Liga3,seria 5,  s-au înregistrat următoarele rezultate: Jiul Petroșani- FC Hunedoara  2-0 (goluri Șerban, Drida), iar Școlar Reșița – ACS  Recaș cu 1-0 (gol,Breșeneni)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *