Felnacul are un start excelent de primăvară, în Liga 4

Felnacul are un start excelent de primăvară, în Liga 4
0 comments, 23/03/2019, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Felnac a început excelent stagiunea de primăvară din Liga 4 Arad, totul culminând cu victoria clară de sâmbătă, 4-1 în faţa echipei de pe locul 4 înaintea rundei a 20-a, trupa de la graniţă cochetând mult timp chiar şi cu podiumul. Frontiera Curtici nu a avut nicio şansă în fieful lui “VI-FE”, echipă ce şi-a trecut în cont a treia victorie la rând din tot atâtea meciuri în acest an, cu acelaşi scor! Cu o cu totul altă faţă după ce a transferat în iarnă o echipă întreagă, Felnacul a reuşit să obţină în doar trei etape ce nu a reuşit în toată toamna lui 2018, adică în 17 meciuri! Succesele la fel de categorice cu Săvârşinul şi Glogovăţul au fost confirmate în faţa revelaţiei de până acum a campionatului. După 20 de minute era deja 2-0, după autogolul lui Trifoi şi reuşita superbă din lovitură liberă de la 20 de metri, a lui Vali Fritea. Curticiul a redus din handicap cu două minute înainte de pauză, prin Hanc, lăsând falsa impresie că poate relansa disputa. Victoria a fost însă la cârma jocului şi în partea a doua, iar Banilievici şi Răzvan Fritea au stabilit scorul final, preferat de “VI-FE” în acest început de primăvară, 4-1!
Fraţii Fritea au marcat împotriva Curticiului
Lucian Ciba a folosit următoarea formulă: Soltesz – V.Fritea, Crişan, Gyebnar (Sîrbu), Şiclovan, R.Fritea, Maxim (Plujar), Măgulean, Stanciu (Leuca), Bogdan, Gabor (Banilievici). Concluziile le trage antrenorul Felnacului, foarte mulţumit de ce a arătat echipa sa în acest meci: “Curticiul nu a prea contat în primele 25 de minute, s-a făcut 2-0, iar apoi am avut o bară şi şansa de a face 3-0, moment în care puteam închide meciul. Ei au făcut însă 2-1, au avut şi un început bun de repriză secundă, fără însă să ne surprindă. Ne-am distanţat la 3-1 şi cred că acolo s-au liniştit şi apele, pe final am mai marcat o dată şi asta a fost. Per total, o victorie perfect meritată, sunt foarte mulţumit de cum arătăm. Mi-a plăcut atât atitudinea jucătorilor cât şi exprimarea lor în teren, avem un parcurs foarte bun, cu trei victorii cu 4-1, iar lucrurile merg aşa cum ne-am dorit”, ne-a declarat Ciba.
Ciba: “Să facem o figură frumoasă în retur”
Într-adevăr, Felnacul arătă bine în acest început de primăvară, iar secretul succesului e dat şi de calitatea transferurilor făcute în iarnă: “Faţă de anul trecut s-a schimbat în primul rând echipa, am adus foarte mulţi jucători, atât de calitate dar şi de caracter, ceea ce mă bucură nespus. De asemenea, sunt mulţumit că am reuşit să ne legăm repede şi să formăm o echipă omogenă, ce reuşeşte să negocieze bine momentele importante ale jocului. Nu vreau însă să ne credem mari fotbalişti după trei meciuri, mai avem de muncit pentru a arăta şi mai bine. Vreau să facem o figură frumoasă în retur şi deja ne gândim la meciul cu Pîncota”, mai spune Lucian Ciba. Cu 15 puncte adunate, “VI-FE” are două meciuri accesibile, la Pîncota şi apoi acasă, cu Şimandul, după care vine deplasarea grea de pe terenul viceliderului din Sântana.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *