Vecine de clasament, Farul și UTA se întâlnesc pentru a rămâne aproape de play-off

Vecine de clasament, Farul și UTA se întâlnesc pentru a rămâne aproape de play-off
0 comments, 20/11/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

Așadar, returul sezonului regular al Ligii 1 debutează pentru UTA cu întâlnirea de la malul Mării Negre, de la Ovidiu, cu Farul „regelui” Hagi. Cele două formații încheie prima jumătate a clasamentului, fiind ocupantele locurilor 7 și 8 cu câte 24 de puncte, departajate de golaveraj, cu un plus de 4 goluri pentru Farul, comparativ cu arădenii. Doar un punct le desparte pe cele două echipe de locurile de play-off, astfel că miza meciului este una importantă.

„Ei cu golgeterul, noi cu entuziasmul”

Întâlnim o echipă solidă, bazată pe posesie, cu jucători tehnici, cu un antrenor pe care îl respect foarte mult. Farul dă și golgeterul campionatului, pe Jefte Betancor (n.r., cu 9 goluri în Liga 1 în acest sezon). Sper ca noi să avem motivația și entuziasmul care să ne ofere posibilitatea să ne bucurăm la final”, a declarat Laszlo Balint, prefațând întâlnirea cu „marinarii”.

Dacă UTA a adunat 12 puncte din deplasare în actuala stagiune, Farul este o echipă redutabilă pe teren propriu. Din 7 partide acasă, alb-albaștri au acumulat 18 puncte, din 6 victorii, singura înfrângere înregistrându-se la partida cu FCSB, scor 0-1.

(Re)întâlnire cu Adi Petre și Marcel Bîrsan

În afară de Wagner, care se tratează în Cehia de o pubalgie și Hora, care s-a accidentat la partida de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, UTA are lotul valid pentru întâlnirea de mâine. De cealaltă parte, Gică Hagi nu se poate baza pe Mladen, Pires și Grameni și poate încerca un cuplu de atac format din spaniolul Jefte și ex-utistul Adrian Petre. Cinci goluri are Petre în campionat, la fel ca David Miculescu, golgeterul „Bătrânei Doamne” din prima jumătate stagională.

La fel ca în meciul tur, încheiat nedecis, cu scorul de 0-0, duelul dintre cele două echipe, care va începe la ora 15, va fi condus la centru de arbitrul bucureștean Marcel Bîrsan. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac (București) și Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), iar rezervă va fi Iulian Dima (București).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.