Doi pistolari arădeni au ţintit primul loc la etapa de glonţ

Doi pistolari arădeni au ţintit primul loc la etapa de glonţ

Etapa a doua a Campionatului Naţional de glonţ (sunt incluse şi probe de aer comprimat), de la Bucureşti, a consemnat câteva rezultate notabile pentru secţia de tir a CSM Arad. Cei mai în formă pistolari ai începutului de an, juniorul Casian Codrean – locul 1 la pistol liber şi record personal şi locul 1 la pistol aer comprimat şi Daria Haristiade, locul 1 la junioare II, în proba de pistol aer comprimat, şi-au reconfirmat valoarea, anunţându-şi încă de pe acum candidatura pentru noi medalii. Din partea clubului arădean au mai concurat Alexandra Buda, locul 5 la junioare, aer comprimat şi Gheorghe Pop, locul 5 la seniori, aer comprimat. Sportivii CSM-ului sunt pregătiţi de Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Monica Toth.
“Mai avem încă patru etape până la finala campionatului, următoarea fiind programată la sfârşitul lunii, în 26-30 aprilie, tot la Bucureşti. Suntem mulţumiţi de începutul de an, iar Codrean a început bine sezonul, cu un record personal la pistol liber. Sper şi îmi doresc să fie în formă la Europene şi Mondiale ”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Pop.
Casian Codrean mai are două competiţii internaţionale foarte importante în 2017: în perioada 22-30 iunie va concura la Campionatele Mondiale de juniori din Germania, unde va trage în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber şi la Europenele de la Baku (Azerbaidjan), din perioada 22 iulie – 4 august, în proba de pistol liber.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *