Cu Miculescu titular, România a fost învinsă de Italia, la tineret, cu scorul 4-2 (1-2)

Cu Miculescu titular, România a fost învinsă de Italia, la tineret, cu scorul 4-2 (1-2)

„Tricolorii” mici aveau 2-0 la Frosinone în minutul 40, dar au înclinat steagul în fața Italiei, care a redus din handicap înainte de pauză și a defilat în partea secundă a meciului.

Și-au trecut numele pe lista marcatorilor Mulattieri (Crotone 42), Canestrelli (Crotone 61, 68, 71) respectiv Scalvini (Atalanta, autogol 29), Racovițan (FC Botoșani 41).

Selecționerul Florin Bratu l-a titularizat pe David Miculescu, de la UTA, în dreapta liniei mediane, dar l-a menținut rezervă pe Damian Isac, coechipierul său de la arădeni. Formația României tineret a fost: M. Popa (FC Voluntari) – Țîrlea (Alaves), Racovițan (FC Botoșani), Drăgușin (Sampdoria), Țicu (Petrolul Ploiești) – Dican (U Cluj), Dr. Albu (FCU Craiova 1948) – Miculescu (UTA), Oct. Popescu (FCSB), Corbu (Academia Puskas) – Ian. Stoica (FCSB). Au mai evoluat portarul Gyenge (Miercurea Ciuc) și jucătorii de câmp R. Ilie (Rapid București), Ispas (Sepsi Sf. Gheorghe), L. Munteanu (Fiorentina), M. Șerban (Chindia Târgoviște), Pitu (Farul Constanța).

Golgeterul „Bătrânei Doamne” din turul de campionat recent încheiat, cu cinci goluri, a fost activ pe faza ofensivă, mai ales în prima repriză a partidei amicale a selecționatelor U21. Miculescu a fost înlocuit de Pitu (66) de la Farul, tocmai echipa împotriva căreia UTA își dispută următorul joc din campionat. Sâmbătă, de la ora 15, la Ovidiu, cele două echipe se vor întâlni în prima etapă a returului. În tur, la Arad, tabela de marcaj a rămas nemodificată, rezultatul consemnat fiind 0-0. Miculescu și Isac sunt așteptați astăzi să se alăture lotului de jucători ai roș-albilor de pe Mureș, sub comanda antrenorului Gyuszi Balint.

B.C.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.