Investiții în infrastructura sportivă, la Turnu

Investiții în infrastructura sportivă, la Turnu

Sportul este un capitol important la Pecica. O dovedește și faptul că baza sportivă din Turnu, cel mai mare sat aparținător orașului Pecica, se află în curs de modernizare. Astfel, Primăria Pecica pune accent pe dezvoltarea infrastructurii sportive și la Turnu, pregătind o serie de investiții pentru anul următor, care să continue munca începută anul acesta.

Recent a fost finalizată o primă etapă importantă, împrejmuirea terenului sportiv din localitatea de frontieră. Următorul pas îl constituie amenajarea trotuarelor de acces. Pe acest teren își desfășoară activitatea echipa de fotbal CS Speranța Turnu. Echipa este formată mai ales din jucători localnici, mulți dintre ei tineri și este susținută de fanii sportului rege din sat, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Pecica. Pentru a le asigura iubitorilor fotbalului condiții dintre cele mai bune, administrația locală are în vedere construirea de tribune cu capacitatea de 500 de locuri. De asemenea, la primăvară vor începe lucrările de modernizare a vestiarelor, precum și amenajarea unei parcări în vecinătatea stadionului.

Dorim să punem bazele unui centru de copii și juniori, pentru a le da posibilitatea copiilor din Turnu să joace fotbal, iar cei talentați vor putea face pasul spre echipa mare, asigurând astfel lotul echipei de seniori”, a explicat primarul Petru Antal.

Clubul Sportiv Speranța Turnu joacă în Liga 6A județeană și se află pe locul patru din zece echipe participante.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.