Toate pânzele sus pentru deplasarea de la Cermei

Toate pânzele sus pentru deplasarea de la Cermei

Progresul Pecica a încheiat en-fanfare seria jocurilor amicale de săptămâna trecută. Mai întâi, galben-albaștri au remizat, scor 2-2 pe terenul celor de la Crișul Chișineu Criș. Borcea a deschis scorul pentru vizitatori, iar Enciu, a stabilit scorul final, în compania ocupantei locului secund din seria C8.

Apoi, în weekend, formația pregătită de antrenorul jucător Bogdan Bozian (foto), a învins cu 4-2 o altă colegă de serie, Frontiera 2004 Curtici. Golurile pecicanilor au fost înscrise de Dobre, T. Bodri, Arsene și Gruia. Formația trimisă în teren de Bozian în acest meci de verificare susținut pe teren neutru, la Semlac, a fost: Zamfir – Onișor, Dolga, Wild, T. Bodri – Borcea, Oancia, Arsene, Mitre – Bozian, Dobre. Pe parcursul întâlnirii au mai evoluat portarul Burtic și jucătorii de câmp Tambor, Bănățan, Gruia și Gomboș.

În prima etapă a stagiunii de primăvară din liga a treia, Progresul se deplasează sîmbătă, unde o va înfrunta de la ora 15 pe vecina de clasament Gloria Cermei, care a remizat, scor 4-4 cu juniorii de la UTA U19.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.