UTA nu are timp de regrete. Cu Petrolul se joacă miercuri, de la ora 18:30

UTA nu are timp de regrete. Cu Petrolul se joacă miercuri, de la ora 18:30

UTA va juca următorul meci din play-off-ul Ligii 2 miercuri, 15 iulie, de la ora 18:30, pe arena „Motorul”, cu Petrolul Ploiești. Partida e restantă din runda inaugurală a play-offului Ligii a 2-a. Data şi ora meciului au fost anunţate în această seară de FRF, după partida dintre UTA şi Turris. Arădenii au, astfel, ocazia de a se revanşa după înfrângerea dramatică cu Turris şi de a pune iarăşi câteva puncte avans faţă de urmăritoare.

UTA a trecut de Petrolul de două ori în sezonul regulat, dar s-a demonstrat că play-off-ul este cu totul altceva, iar miza imensă îşi poate pune serios amprenta pe evoluţiile jucătorilor. Până la restanţa de miercuri, Petrolul joacă sâmbătă, ora 20:15, derby-ul de acasă cu Rapid, din etapa a doua a play-off-ului.

Marţi, de la ora 20, avem parte de derby-ul judeţean dintre Campionii FC Argeş şi CS Mioveni. Vă reamintim că în clasamentul „sprintului” spre Liga 1 continuă să conducă UTA, 25 de puncte, urmată de Turris, 24 de puncte dar şi un meci mult jucat decât arădenii şi CS Mioveni, 21 de puncte.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *