Adio pandemie şi restricţii: meciul UTA – Clinceni se poate juca cu stadionul plin!

Adio pandemie şi restricţii: meciul UTA – Clinceni se poate juca cu stadionul plin!

Play-off-out-ul Ligii 1 debutează fără restricţii, după ce autorităţile vor ridica starea de alertă începând cu ziua de azi. Aşadar, meciul UTA – Academica Clinceni, programat vineri, 11 martie, de la ora 17:30, se va putea disputa cu prezenţă 100% din capacitatea stadionului, precum în perioada de dinainte de pandemia de coronavirus.

„Suntem foarte aproape de un moment pe care îl așteptăm de foarte multă vreme! Începutul play-out-ului Ligii 1 2021-2022 coincide cu ridicarea, în sfârșit, a tuturor restricțiilor legate de pandemie. Vineri, 11 martie 2022, de la ora 17:30, avem ocazia să simțim din plin bucuria de a fi parte din familia frumoasă a UTA-ei, fără vreo interdicție. Fără număr limitat de spectatori, fără teste, fără brățări. Haideți să facem seara de vineri una de neuitat și să jucăm cu Arena Francisc Neuman plină! Marți începe vânzarea biletelor pentru primul meci din play-out, contra celor de la Academica Clinceni.

Bilete online!

Tichetele se pot achiziționa online de marți, ora 16:00, pe uta-arad.ro, secțiunea ticketing. La Arena ”Francisc Neuman”, vânzarea se va desfășura joi, între 16:00-18:00 și vineri 12:00-17:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluza ”Iosif Petschovsky”: 30 LEI

Tribuna II: 45 LEI

Tribuna I ”Coco Dumitrescu”: 60 LEI

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor. Biletele cu reducere se pot achiziționa doar la Arena ”Francisc Neuman””, anunţă UTA într-un comunicat.

Implicare utistă, la concertul caritabil „Tu eşti primăvara mea”

Altfel, clubul UTA a achiziționat 100 de bilete pentru concertul caritabil ”Tu ești primăvara mea” pe care Q Band și invitații lor îl vor susține la Filarmonica din Arad, ajutând astfel persoanele care au mai mare nevoie în această perioadă. Biletele vor fi oferite junioarelor din cadrul Academiei UTA, dar și personalului medical din cadrul Spitalului Județean Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.