Roș-albii pregătesc la Moneasa un retur de foc

Roș-albii pregătesc la Moneasa un retur de foc
0 comments, 26/01/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Sub comanda lui Roly Nagy, UTA Bătrâna Doamnă a urcat la mijlocul săptămânii trecute la Moneasa, pentru pregătirea centralizată de iarnă. Timp de zece zile, Hotel Parc va fi gazda arădenilor aflați în lupta pentru promovare în Divizia B cu Mamma Mia Becicherecu Mic și Național Sebiș. Pretențiile grupării din județul vecin pare că au scăzut, din moment ce golgeterul Silaghi a întregit lotul formației din Aradul Nou.

Pe lista achizițiilor se mai află fundașul central Blănaru, care a putut fi legitimat după dispariția Gloriei Arad, Claudiu Tudor, un mijlocaș venit de la Sport Club Bacău și Adrian Piț, revenit pe plaiuri natale după un periplu neconcretizat la Viitorul Constanța.

Antrenamentul zilnic de dimineață al echipei are loc pe terenul din Dezna, unde partea fizică se îmbină cu schemele de joc și exercițiile de ordin tehnico tactic. Sala de forță este aliatul tuturor, dar unde întietate au veteranii Botiș, Piț, Varga, precum și cei din staff-ul echipei, Alin Drăgan și Codru Grădinaru. Acesta din urmă lucrează mult la partea mentală a lotului, explicând că nimic nu este imposibil și că totul pleacă de la modul de gândire al fiecăruia. „Suntem conștienți că ne așteaptă un retur de foc. Ne pregătim în cele mai mici detalii, iar dacă toți factorii din jurul echipei vor fi la superlativ, putem să reușim promovarea”, a declarat Roly Nagy, antrenorul principal al echipei.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.