Pistolarii CSM-ului, pe podiumul de la Arad

Pistolarii CSM-ului, pe podiumul de la Arad

Poligonul Sorin Babii a găzduit etapa a 5-a din cadrul Campionatului Naţional de aer comprimat. CSM Arad a fost reprezentat de 22 de pistolari, sportivi pregătiţi de antrenorii Gheorghe Pop, Monica Toth, Ion Vasilescu şi Mircea Budurişan. Printre figurile marcante prezente în poligon s-au numărat preşedintele Federaţiei Române de Tir Sportiv, Sorin Babii, campionul olimpic la puşcă Alin Moldoveanu sau talerista de lot olimpic, Lucia Mihalache. De asemenea, merită menţionată revenirea în circuitul naţional, după o suspendare de jumătate de an, a pistolarului arădean Casian Codrean.

Patru recorduri personale

Patru dintre sportivii CSM-ului au stabilit recorduri personale, iar 11 s-au clasat pe podium la această etapă, rezultate dătătoare de speranţe în vederea finalei naţionale. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Andreea Babii la junioare, Cristian Mărcoşan la juniori, Alexandru Pîrvulescu (record personal) la juniori II şi Edward Kiss la juniori III. Pe doi au încheiat Alexandra Buda la junioare, Casian Codrean la juniori, Andrada Gheocel (record personal) la junioare III şi Luca Joldea (record personal) la juniori III.

Medaliile se dau la Oradea

Pe trei au terminat Ion Joldea la seniori, Ştefan Simonca la juniori II şi Melania Ionuţaş (record personal) la junioare II. Aproape de podium s-au mai clasat Graţian Vrăbieş, pe patru la juniori, Tudor Hermenean şi Cătălin Gheorghiu, ambii pe 5 la juniori II şi Loredana Sabău, tot pe 5, dar la senioare. Pistolarii arădeni se pregătesc de următoarea etapă, programată peste două săptămâni la Bucureşti, pentru ca în perioada 13-18 februarie să aibă loc, la Oradea, finala naţională de aer comprimat rezervată juniorilor I şi II.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *