CS Ineu are ca obiectiv lansarea unor jucători

CS Ineu are ca obiectiv lansarea unor jucători
0 comments, 26/01/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Cuvântul de ordine la formația CS Ineu este, după vorba managerului Ionuț Benea, seriozitatea: „să nu ne întindem mai mult decât ne este plapuma. Noi aducem jucători pe care să ne permitem să îi plătim pe toată durata contractului, iar cu salariile suntem la zi”.

Ineuanii se antrenează pe terenul din Moneasa, unde are loc partea plăcută a zilei, în care jucătorii lucrează și cu mingea. Alergările dinspre Vârful Izoi, de după amiază, sunt executate în liniște, cu scrâșnet de dinți, fără ca vreunul dintre jucătorii lui Cristian Sculici să se abată de la normă.

Portarii au program separat, nu neapărat mai ușor, iar Florin Rusu le acordă aceeași șansă lui Bujor (sosit de la Caransebeș), Gorun și Pușcaș. Ultimul, alături de Gavrilă, sunt cei mai tineri din lot, iar prezența lor a fost explicată de antrenorul principal. „Am vrut să le dăm o șansă acestor copii de 14 ani să capete experiență. Obiectivul nostru, pentru următorii ani, este să lansăm tineri jucători în fotbalul mare. Și lui Messi sau Cristiano Ronaldo le-a oferit cineva o șansă la momentul respectiv. Dacă nu li se dă o șansă copiilor care vin din spate, ei nu au cum să progreseze și vom ajunge să nu mai avem fotbal”, a detaliat Sculici ideea de bază a echipei finanțată de Roland Szabo.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *