FCC Baschet UAV Arad – CSU Phoenix Simona Halep Constanța 68-67 (36-37) A zecea victorie din tot atâtea meciuri!

FCC Baschet UAV Arad – CSU Phoenix Simona Halep Constanța 68-67 (36-37) A zecea victorie din tot atâtea meciuri!

Baschetbalistele antrenate de Jose Araujo au reușit deja o performanță în campionatul intern. Cele zece victorii obținute din tot atâtea jocuri disputate sunt dătătoare de speranțe în perspectiva partidelor rămase de jucat în actuala stagiune, iar gândurile fanilor se îndreaptă, chiar dacă e cam devreme, spre un nou trofeu.

Arădencele au întâlnit o formație decisă să-și vândă scum pielea, ca dovadă că scorul a fost mereu unul strâns, pe toată durata întâlnirii. Cu două minute înainte de final, tabela electronică din Polivalenta arădeană arăta un neverosimil 64-67. În ultimul minut, însă, Keys a reușit o să înscrie dintr-o aruncare liberă, Hadzovic a făcut același lucru, iar cu șapte secunde înainte de final, Keys a înscris coșul izbăvitor.

Lidere la capitolul celor mai bune marcatoare în galben-albastru au fost Andreona Keys, cu 27 de puncte, urmată de Tereza Vitulova cu 16 și Brankica Hadzovic, cu 12 puncte. De la estice, Bianca Maria Fota a reușit să înscrie 18 puncte, iar ca o curiozitate, jucătoarea în vârstă de 26 de ani nu a făcut parte din formația de start a constănțencelor. Mâine, luni 6 decembrie, în Sala Constantin Jude din Timișoara, cele două echipe se vor întâlni în partida retur din sezonul regular al campionatului.

(B.C.)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.