Înfrângere la ultimul meci pe teren propriu al anului Progresul Pecica – Ghiroda și Giarmata Vii 0-3 (0-0)

Înfrângere la ultimul meci pe teren propriu al anului Progresul Pecica – Ghiroda și Giarmata Vii 0-3 (0-0)

La ultimul meci din stagiunea de toamnă, Progresul Pecica a ținut piept liderului de la Ghiroda și Giarmata Vii până spre finalul partidei. Gazdele au căzut în ultimul sfert de oră al partidei, astfel că oaspeții au înscris de trei ori și au câștigat la un scor de forfait.

Prima repriză a partidei i-a avut pe Arsene & co. la cârma jocului. Enciu și Capătă au trecut de câte două ori pe lângă deschiderea scorului, însă finalizările lor au fost imprecise. De cealaltă parte, Ehling a trimis în bară și s-a intrat la cabine cu 0-0. Portarul Zamfir s-a remarcat în debutul reprizei secunde, când a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Jichici. Enciu a trimis în transversală de la 25 de metri, cu o fază înainte ca Mancaș să deschidă scorul cu un șut pe jos, în stânga portarului (0-1, ’78). De aici înainte, vizitatorilor le-a ieșit cam tot ce au vrut. După ce Capătă a trecut pe lângă egalare, în celălalt careu Grancea a majorat diferența, fructificând din volé o centrare de pe stânga a lui Coroiu (0-2, ’84). În prelungiri, Tambor a fost eliminat, ca urmare a celui de-al doilea cartonaș galben încasat din postură de ultim apărător. Lovitura liberă din afara careului a fost fructificată de Bădăuță (0-3, ’93).

Încă antrenor interimar la Progresul după despărțirea de Sorin Bălu, Laurențiu Telescu a trimis în teren următoarea formație de start: Zamfir – Tambor, Wild, Podină, Bănățan – Onișor, Saizu, Oancia, Arsene – Enciu, Capătă. Învingătorii lui Adrian Săvoiu au început cu Miklos – Sporin, Hecsko, Stupu, Coroiu – Mancaș, Precup, Jichici, Grancea, Ehling – Bădăuță. Profitând și de faptul că formația Crișul Chișineu Criș a stat în această etapă, echipa timișoreană iernează în fruntea clasamentului seriei C8.

(B.C.)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.