FCSB – UTA, un duel în care arădenii vor să regăsească drumul spre gol

FCSB – UTA, un duel în care arădenii vor să regăsească drumul spre gol

Puține ore au mai rămas până la partida de pe Arena Națională, dintre FCSB și UTA. Este un meci în care arădenii caută reabilitarea, după patru meciuri în care nu au reușit să marcheze, chiar dacă, cel puțin după calculele hârtiei, bucureștenii sunt mari favoriți în această seară.

Știm că FCSB este o echipă cu individualități, însă noi rămânem concentrați pe ceea ce avem de făcut. Va fi important să rămânem disciplinați tactic, să trecem peste momentele grele, iar personal, am încredere că jucătorii noștri vor reuși acest lucru”, a prefațat Laszlo Balint, confruntarea cu formația pregătită de Toni Petrea.

Pleiada de vedete a roș-albaștrilor, printre care îi numim pe Tănase, Budescu, Oct. Popescu, Ianis Stoica (n.r., autorul golului egalizator din finalul partidei din tur, când a fost 1-1, după ce Ubbink a deschis scorul pentru UTA), Keseru sau Tănase, nu îl determină pe tehnicianul arădenilor să schimbe sistemul defensiv al formației sale. O surpriză din partea lui Balint ar fi folosirea a doi atacanți, dar acest lucru s-a întâmplat de foarte puține ori în acest sezon. „Sistemul cu trei fundași centrali necesită un timp de implementare. FCSB nu este o echipă care să vină cu multe mingi înalte, însă dinamica pe momentul lor de posesie este foarte bună, iar noi va trebui să ne completăm foarte bine. Vom încerca să găsim drumul spre gol și să obținem un rezultat bun”, a adăugat antrenorul arădenilor.

Meciul de la care vor lipsi Vukcevic și Hora, ambii accidentați, va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Marian Barbu, din Făgăraș, ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleț din București și George Neacșu, din Câmpulung Muscel. Viorel Flueran din Craiova este arbitru de rezervă, iar observator din partea FRF a fost desemnat suceveanul Constantin Gheorghe.

(B.C.)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.