Debutează Cupa WOPAR la streetball

Debutează Cupa WOPAR la streetball

Doar o zi ne mai desparte de prima ediţie a „Cupei WOPAR” la streetball, eveniment ce va avea loc în 24 şi 25 august, pe terenurile de baschet ale Colegiului Naţional „Moise Nicoară“.

Competiţia are ca organizator clubul West Olympia Phoenix, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, DJST Arad, Federaţia Română de baschet, Activ club şi WestTV Regional.

„Suntem prinşi cu pregătirile, am finalizat partea de premii, cu diplome şi medalii, avem promisiuni şi pentru ceva materiale promoţionale. Oficial, sunt înscrise până acum zece echipe, dar se aşteaptă confirmări şi de la alte grupări, care ne-au anunţat că doresc să participe. Probabil că vom atinge un număr de aproximativ 20 de echipe… Avem şi sprijinul arbitrilor arădeni… Deschiderea oficială are loc vineri la ora 18.00. Încercăm să organizăm şi un mic spectacol pentru cei care vor fi la terenurile de baschet ale Colegiului Naţional «Moise Nicoară». Pe lângă întrecerea propriu-zisă, la care pot participa fie echipe formate din băieţi, fie mixte, vom organiza şi concursuri de 3 puncte, de aruncări libere şi slam dunk. Înscrieri se pot face până inclusiv vineri, la aceleaşi numere de telefon: 0740-951.886 şi 0747-907.242″ a precizat Alexandru Pteancu, preşedinte WOPAR.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.