Vrei să câștigi mai des biletul zilei? Iată ce ai de făcut…

Vrei să câștigi mai des biletul zilei? Iată ce ai de făcut…
0 comments, 13/12/2019, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Acest articol nu este despre cum să te îmbogățești din pariuri, pentru că nu este genul SF. Te sfătuiesc, totuși, să îl citești, pentru că te va ajuta să ai mai multe bilete câștigătoare.

Cuvântul cheie este „realism”. E foarte greu să câștigi bani din pariuri cât să îți cumperi o mașină sau o casă, dacă nu ai un buget de zeci de mii de euro, dar este la îndemâna oricărui cunoscător într-ale sportului să câștige niște bani în plus. Ba chiar să își asigure o suplimentare decentă a veniturilor lunare.

Ca să câștigi mai des, trebuie să ții cont de două lucruri foarte importante:

  1. Să analizezi foarte bine meciurile pe care pariezi;
  2. Să joci doar bilete realiste.

Prima condiție nu are nevoie de prea multe explicații. Cu alte cuvinte, trebuie să ții cont de tot ce influențează sau poate influența ce se întâmplă într-un meci din orice sport: statistică, absențe, echipe probabile, tactică, motivație, formă, atmosfera de la echipă, suporteri, condițiile meteo (dacă meciul se joacă în aer deschis) etc. Nu ignora niciun detaliu, chiar dacă ia mult timp să faci o analiză după modelul celei din ghidurile de pariere online.

După ce întorci meciul pe toate părțile, tragi niște concluzii, însemnând ce șanse sunt să se întâmple un eveniment. Să spunem că există X/100 șanse ca în meciul FCSB vs Astra să se înscrie peste 2.5 goluri. Ca să transformi în cotă această apreciere, împarți 100/X. Dacă mă întrebi pe mine, eu cred că sunt 60% șanse să se înscrie minim trei goluri. Așadar, o cotă reală pentru această selecție, din punctul meu de vedere, ar fi 100/65 = aproximativ 1.67. În acest moment, cele mai populare trei case de pariuri online la care pot paria românii oferă următoarele cote pentru „peste 2.5 goluri” în evenimentul amintit: 1.85, 1.90, 1.83.

Pariul are valoare

Pariul are valoare, toate cele trei cote sunt mai mari decât cea calculată de mine. Evident, voi paria pe cota de 1.90. De aceea este bine să ai conturi la mai multe agenții de pariuri online, pentru a avea de unde alege. Diferența de 0.7 dintre cota oferită de operatorul nr. 2 și cea oferită de operatorul nr. 3 poate părea de neglijat, dar nu este așa.

Pentru o miză de 100 de lei, la operatorul nr. 2 avem profit 90 de lei, iar dincolo profitul este 83 de lei, deci diferența este de 7 lei. La 10 pariuri, vorbim deja despre o diferență de 70 de lei. De ce să nu beneficiezi de acești bani?

Ești de acord cu 6% șanse de câștig?

Vorbind despre cote am ajuns la cea de-a doua condiție, a biletelor realiste. Un pariu realist are cota maximă 2.50. Tot ce depășește această valoare transformă pariurile sportive în loterie. Hai să luăm operațiunea în ordine inversă și să calculăm ce șanse de câștig are un bilet cu cota 15.00. Deci… 15 = 100/X, iar X, adică șansele sunt de 6%. Bani aruncați pe fereastră!

Nu este ok să joci nici pe cote foarte mici, între 1.10 și 1.20. Riscul pariului este mai mare decât cel indicat de cote și trebuie ca miza să fie foarte mare pentru a obține un profit relevant.

O cotă medie se poate mări profitând de suplimentarea câștigurilor pentru biletele selecții multiple atât din online, cât și din offline. Una dintre agențiile terestre noi are și opțiunea de verificare bilet Go Bet, prin care poți vedea imediat dacă pariul e câștigător.

Strategia pașilor mărunți

În pariuri se aplică strategia pașilor mărunți. Mai bine câștigi mai multe bilete cu profit mai mic decât să pierzi miza încercând să dai lovitura cu o cotă astronomică. În această ordine de idei, nu ignora opțiunea CashOut, oferită în prezent de majoritatea caselor de pariuri online. Dacă urmărești meciul și simți că se poate întâmpla ceva care să strice un bilet câștigător în acel moment, închide pariul și ia profitul, atât cât este el.
Cu cât ai mai multă experiență, cu atât sunt șanse mai mari să găsești „rețeta” câștigătoare. Participă la concursurile gratuite de pronosticuri organizate de casele de pariuri online și pe site-ul comunității pariorilor online din România. Poți avea multe avantaje fără să riști vreun leu. Nu refuza nici ofertele promoționale. Orice fond suplimentar sau pariu gratuit sunt binevenite!

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *