Nădlacul a contribuit la bronzul balcanic de la fileu

Nădlacul a contribuit la bronzul balcanic de la fileu

Naţionala feminină de volei U17 a României, cu nădlăcanul Dorin Vărşăndan antrenor secund, s-a clasat pe locul trei la turneul balcanic de calificare la Europene, desfăşurat în perioada 26-30 noiembrie la Balikesir (Turcia). România şi-a trecut în cont două victorii, 3-0 cu Bulgaria şi Grecia şi două înfrângeri, 0-3 cu Turcia şi Serbia şi s-a ales cu medaliile de bronz, fără însă să reuşească să acceadă, încă, la turneul final din Muntenegru, programat în vara anului viitor.

Din lotul reprezentativei ţării noastre au făcut parte şi două jucătoare de la Victoria Nădlac, Tara Cristea şi Maria Nemeş, ambele având prestaţii bune de-a lungul turneului. De la Balcanice a făcut, deja, pasul spre Europene naţionala Serbiei, învingătoare cu 3-0 în derby-ul cu Turcia, nimeni alta decât campioana continentală.

România va mai juca în calificări, anul viitor, în perioada aprilie-mai. Acolo vor participa 20 de echipe, care vor fi împărțite în cinci grupe de câte patru. Componența acestora va fi stabilită după disputarea tuturor calificărilor zonale.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *