Ce este un implant dentar si cand ai nevoie de unul?

Ce este un implant dentar si cand ai nevoie de unul?
0 comments, 13/12/2019, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Implantul dentar este un domeniu complex in dezvoltare dinamica a stomatologiei, care permite imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, eliminarea protezelor dentare amovibile, eliminarea multor consecinte ale pierderii dintilor, cum ar fi digestia, trasaturile faciale, disconfortul psihologic. Implantul dentar castiga popularitate in randul pacientilor si acest lucru poate fi vazut in sectiunea implant dentar forum. Acest lucru se datoreaza standardului ridicat al serviciilor stomatologice oferite, a preturilor extrem de competitive pentru tratament si absenta efectelor adverse.

Cand este necesar implantul dentar?

 

Implanturile dentare sunt recomandate in urmatoarele cazuri:

  • Absenta unuia sau a mai multor dinti. Implantul nu va implica dintii localizati langa cel lipsa in procesul de tratament. Absenta unuia sau a mai multor dinti este o problema extrema.
  • Implantul permite eliminarea protezelor fixe.
  • Absenta completa a dintilor pe maxilarele superioare, inferioare sau pe ambele. Implanturile pot servi drept suport pentru fixarea protezelor atat amovibile, cat si neamovibile.
  • Defecte in dentitie de diferite origini, defecte combinate. Implantul dentar va elimina defectele existente.

Ce sunt implanturile dentare?

 

Poti opta pentru un implant dentar Bucuresti care se face la o clinica stomatologica. Acesta este un surub, adesea realizat din titan, care este instalat in osul maxilarului. Tesutul osos de-a lungul timpului „creste impreuna” cu o radacina artificiala si il fixeaza in mod sigur. Acest proces se numeste osseointegrare sau grefare. O coroana sau proteza este fixata deasupra implantului, care serveste ca un inlocuitor al dintelui lipsa si imita partea vizibila a acestuia. Un implant dentar Bucuresti poate fi de mai multe tipuri, si anume:

 

  • Implantarea cu o etapa, care include o etapa, constand in tratament chirurgical si ortopedic. Instalarea implantului cu proteze ulterioare se efectueaza in 3-10 zile, in functie de complexitatea si indicatiile medicale.
  • Implantarea in doua etape include doua etape: chirurgical si ortopedic. In prima etapa, implantul este „implantat”, iar in a doua etapa, dupa 3-6 luni, se instaleaza o coroana.
  • All-on-4, este restaurarea dentitiei pe 4 implanturi. Patru implanturi sunt asezate pe maxilarul protetic, pe care se monteaza fix proteza. Doua implanturi sunt plasate in partea frontala, celelalte doua – pe partile laterale ale maxilarului. Sarcina este distribuita uniform pe implanturi.
  • All-on-6 este o modificare a tehnicii All-on-4. In plus, sunt instalate doua implanturi, ceea ce reduce sarcina pe fiecare implant utilizat in sistem.

Garantie pentru implant dentar Bucuresti

 

Durata de viata a implanturilor depinde de multi factori, iar principalul este respectarea recomandarilor medicului si starea de sanatate a pacientului. Implanturile elvetiene servesc mai mult de 25 de ani. Garantia oficiala a producatorului, este de 10 ani. Viata implanturilor, sub rezerva regulilor de ingrijire, este nelimitata. Medicii stomatologi garanteaza o plasare calificata a implantului. In caz de respingere a implantului in termen de 1 an de la instalare, acesta este reinstalat fara a incarca pacientul. Daca nu sunt indeplinite cerintele stricte de igiena, nu exista perioade de garantie nici din partea producatorului implantului, nici din partea clinicii.

Daca este necesar sa inlocuiti un dinte frontal lipsa, este foarte important sa nu difere de dintii vecini. Este inacceptabil ca bontul, gatul implantului sau implantul sa fie vizibile prin gingie. Si pentru aceasta, este necesar sa alegi atat implantul in sine, cat si bontul. Medicul stomatolog are o selectie larga de bonturi estetice din ceramica, zirconiu etc.

 

Sursa: Edcora Agentie Promovare Online

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *