Vladimirescu a alungat ghinionul

Vladimirescu a alungat ghinionul
0 comments, 16/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Ghinionul a fost alungat de pe stadionul din Vladimirescu. Băieţii pregătiţi de Cristi Sculici au învins echipa finanţată de controversatul om de afaceri Georgică Cornu, Millenium Giarmata cu scorul de 3-1.

Prima ocazie a aparţinut oaspeţilor, în debutul partidei, când mingea l-a depăşit pe Mitrea la centrarea trimisă de Gârbea de pe partea dreaptă, fundaşii glogovăţeni reuşind să îndepărteze pericolul. În minutul 32, Petrescu a ratat deschiderea scorului, după ce şutul său a trecut milimetric peste poartă. Golul plutea în aer, iar în minutul 36, Ciubăncan a centrat de pe partea dreaptă, Banielevici s-a desprins dintre apărătorii bănăţeni şi a trimis balonul cu capul până la Cipri Rus care l-a executat pe Nariţa cu un şut din colţul careului mic. Timişorenii au protestat, la un aşa zisfault în atac, căpitanul oaspeţilor, Danca fiind trimis la vestiare de către centralul Ervin Kegyes.

Aflaţi în superioritate numerică, au turat motoarele după pauză, reuşind în minutul 50, majorarea scorului prin Alin Mihai, acesta trimiţând mingea cu capul în poartă, din 16 metri, 2-0

Vladimirescu a ratat o ocazie imensă în minutul 60, când portarul Nariţa l-a blocat pe Alin Mihai scăpat singur în careu.iar 10 minute mai târziu, Rus a ratat în două rânduri, şi Negru, care a încercat să lobeze balonul peste Nariţa, dar fără rezultat.

Timişorenii au redus din handicap în minutul 70, când timişoreanul Tofei l-a păcălit pe Mitrea. La doar patru minute distanţă, Negru a şutat la poartă, Nariţa a respins, dar Rus bine plasat a punctat pentru 3-1

Vladimirescu: Mitrea – Coca, Sighete, Mirciov, Istin (30 Kocsis) – Petrescu, Banilievici, Ciubăncan (65 Negru), Cozea – A. Mihai (62 Leucuţa), C. Rus (77 Georgiu).

Giarmata: Nariţa – M. Toma, A. Toma, Gîrba, Dancia – Rosenblum (52 Tofei), Bungău, Domşa (51 Leuca), Lukics (71 Mihălceanu) – Ionaş (46 Gideon), Corlăţeanu.

Arbitri: Ervin Kegyes – Sergiu Neichi, Dănuţ Costea ( Satu Mare). Observatori: Viorel Vancea (Oradea), Petre Herghelegiu (Severin).

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *