Elevii lui Leo Pinţa au bătut la Reşiţa

Elevii lui Leo Pinţa au bătut la Reşiţa
0 comments, 16/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Gloria pare să renască ca pasărea Phoenix, reuşind a treia victorie consecutive, speranţele menţinerii în liga a treia fiind tot mai mari. De data aceasta victimă a fost tot o Glorie, cea din Reşiţa, trupa lui Leo Pinţa învingând pe trenul acestora cu scorul de 3-1. Arădenii au deschis scorul în minutul 22, prin Adrian Popa, iar reşiţenii au egalat două minute mai târziu dintr-o lovitură de la 11 metri, executată de Ieremciuc. La pauză scorul se menţinea la egalitate, după ratarea uriaşă a lui Vijulie de la gazede, Bujor aflându-se la post

După pauză elevii lui Pinţa au ieşit mai hotărâţi. În minutul 57, Iosif Gherghel a adusavantajul pe tabela de scor în favoarea arădenilor. Gloria a arătat ca o echipă dornică de a mai înscrie, confirmând acest lucru în minutul 73, când Claudiu Ban a majorat scorul la 3-1, scor neschimbat până la finalul celor 90 de minute.

„Jocul a fost dominat clar de la cap la coadă de noi. Reşiţenii ne-au egalat dintr-un penalty la singura acţiune când au ajuns în careul nostru de 16 metri. În rest, am fost noi la control, iar în partea a doua Gherghel a schimbat faţa jocului prin gol şi pasă de gol. Mă bucur că el şi ceilalţi tineri intraţi în repriza secundă încep să spună şi ei ceva în fotbalul Ligii a 3-a. Se ştie că pentru noi fiecare meci e ca o finală, felicit toată echipă, rămânem cu picioarele pe pământ şi ne vedem de treabă în continuare”, a declarat Leo Pinţa .

Gloria Arad: Bujor – Viţu, Bălbnaru, Dubeştean., Hulbăr – Puie, Ban, Sălăjan, Filkaret – Ad. Popa, Eşanu a fost alcătuirea de start a gloriştilor, în efectivul cărora aveau să se mai regăsească Borteş, Gherghel, Sima, Bulza.

Gloria Reşiţa: Argane – Vijulie, Feleagă, Negrei, Chera, Goiți, Ursu, Stănucă, Ieremciuc, Jeler (min. 70, Bulzu), Marinaș. Antrenori: Dan Boltașiu, Silviu Izvernar.

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *