Vinerea Mare a fost una neagră pentru sebişeni

Vinerea Mare a fost una neagră pentru sebişeni
0 comments, 16/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Poli II a reuşit în Vinerea Mare să învingă în partida de la Sebiş, impunîndu-se cu 2-1 în faţa băieţilor pregătiţi de Tetileanu. Astfel satelitul lui Poli reuşeşte a treia victorie a sezonului în deplasare.

Primul care deschide tabela de scor este Petcuţ, acesta reuşind un superb voleu de la aproximativ 25 de metri, după un corner respins de sebişeni, oaspeţii conducând cu 1-0. Ar mai fi de remarcat în primele 10 minute de joc ocaziile ratate de Boştină şi de autorul golului Petcuţ. Timişorenii au fost nevoiţi să facă o primă schimbare în minutul 8, după ce Leahu a suferit o întindere musculară, acesta fiind înlocuit de Coşoveanu.

.Bănăţenii au mai avut trei mari ocazii de gol, prin Boştină în prima parte, respectiv prin Stancu şi Popa în cea de-a doua jumătate. Boştină este înlocuit în minutul 74 cu Silaghi, noul intrat făcându-şi simţită prezenţa cu un gol. La finele unei acţiuni, după ce a trecut de doi jucători sebişeni, a reuşit să tribleze şi portarul gazdelor Merşca aducând gazdele în avantaj, 2-0. Vădit deranjat de scor, Flavius Băd îşi pierde cumpătul, fautează fără minge şi este trimis la vestiar de către arbitru.

Golul de onoare pentru trupa lui Lucian Tetileanu a venit târziu, abia în minutul 87, când Raul Ember a trimis o torpilă de la 30 de metri, direct în vinclul porţii apărate de Ostafie.

Pe final, gazdele au forţat evoluând în teren cu trei atacanţi, darn u au mai avut forţa să revină, cedând astfel toate cele trei puncte timişorenilor

Radu Nica

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *