“Vladi” la trei minute de o victorie în deplasare

“Vladi” la trei minute de o victorie în deplasare
0 comments, 14/10/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Până în minutul 87 a condus CS Vladimirescu în deplasarea de la Rovinari, Victoria părea ca şi asigurată. Încă din debutul partidei Cirprian Rus a deschis scorul, minerii reuşind egalarea înainte de pauză prin Stanciu. În partea a doua a meciului, băieţii lui Cristi Sculici au beneficiat de un penalty transformat fără probleme de veteranul Ciubăncan şi astfel scorul a devenit 2-1 în favoarea oaspeţilor, iar pe cum se apropia finalul meciului “Vladi” părea că depăşeşte perioada nefastă de până acum şi reuşeşte prima victorie di acest sezon. Dar nu a fost să fie aşa, la doar trei minute înainte de final, mai précis în minutul 87, Văcaru de la gazed a reuşit din nou egalarea pentru 2-2. Exact când trebuia să se audă fluierul de final, oaspeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri transformată de acelaşi Stanciu, astfel Jiul Rovinari-CS Vladimirescu 3-2.

„Am avut jocul în mână. Din păcate nu am ştiut să ne păstrăm avantajul. Am marcat de două ori, dar nu poate fi absolut nimic pozitiv de remarcat din moment ce am pierdut”, a punctat antrenorul Cristi Sculici.

CS Vladimirescu a evoluat în teren cu: Mitrea – Coca (Tudoroiu), Ban, Albert, Morar – Petrescu (Cherciu), Ciubăncan – Purece (Stănaia), Ștefan, Rus Negru (Dobai).

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *