Meci de antrenament pentru Şoimii Pîncota în confruntarea cu FCM Turda

Meci de antrenament pentru Şoimii Pîncota în confruntarea cu FCM Turda
0 comments, 14/10/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

După cum bine se ştie FCM Turda se află în pragul desfiinţării, dar vor să încheie turul acestui campionat pentru a nu-şi pierde complect locul în liga a III-a şi astfel au făcut deplasare la Pîncota. Turdenii au venit cu un lot format în întregime din juniori, prilej de relaxare pentru băieţii lui Pavel Piroş. Antrenorul Dan Cuedan a putut cu această ocazie să-şi pună în aplicare toate schemele pregătite în cazul inei adversităţi mediocre, aşa că a preferat să introducă, sau mai bine zis să testeze jucători folosiţi mai puţin în meciurile cu miză. Meciul în sine a fost unul mai mult de palmares, fără istoric. Dacă până la pauză Şoimii au reuşit să înscrie doar un gol, prin reuşita lui Sorin Leucuţa, în cea de-a doua parte a meciului Alin Mihai a majorat scorul la 2-0, urmând ca finalul să aparţină lui Carlos Burian care a trimis balonul în poarta celor de la Turda de trei ori.

“Profesorul Cuedan a schimbat puţin formula de joc, dar şi cei care au jucat mai puţin în meciurile cu miză au arătat că îşi merită locul la această echipă, important pentru noi este că am obţinut încă trei puncte şi ne menţinem acolo sus. Mă bucur nespus de mult pentru că oamenii vin la stadion, au încredere în această echipă, nimic nu e mai frumos decât să vezi venind pe stadion familii cu copii, să fie alături de noi. Asta denotă că la Pâncota s-a realizat ceva frumos. Mi s-a reproșat că nu pun bilet, dar am discutat cu domnul primar Retter și am convenit să lăsăm în continuare intrarea liberă, tocmai pentru a atrage cât mai mult tineret lângă echipă” a declarat preşedintele Pavel Piroş

Din motive lesne de înţeles vă prezentăm doar formaţia di Pâncota care a evoluat în teren pe durata celor 90 de minute: Irimia (80 Cheșa) – Românu, Lengyel, Suciu, Filaret – Huțanu, Bulzan (78 Mateiu), Fl. Rus, Filimon – Leucuța (46 Mihai), Cozea (Burian) a fost formația aleasă de Dan Cuedan.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *