Divizionarele arădene din Liga a III-a reiau pregătirile

Divizionarele arădene din Liga a III-a reiau pregătirile
0 comments, 21/01/2019, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Alte două divizionare arădene de Liga a III-a îşi încheie astăzi vacanţa. Viceliderul din C4, Gloria Lunca Teuz Cermei, se reuneşte sub comanda lui Radu Anca şi Sebastian Huţan, iar noutăţile sunt puţine la număr. Până acum, doar Lupşe e dat ca plecat – în Liga 4 Bihor, în vreme ce la capitolul noutăţi „alb-roşii” îl anunţă doar pe Gruiescu, împrumutat de UTA în Ţara Sămădăilor. Cermeiul se va reacomoda cu efortul până duminică, 27 ianuarie, când e programată plecarea spre Moneasa, pentru un cantonament de o săptămână. Vă reamintim că echipa lui Anca completează, la final de tur, un podium 100% arădean în seria a IV-a a eşalonului terţ fotbalistic, alături de liderul Şoimii Lipova şi a treia clasată, Crişul Chişineu Criş.

Trupa lui Adrian Abrudean s-a reunit deja la finalul săptămânii trecute, Budur fiind singurul absent, nemotivat din punctul de vedere al conducerii de pe Criş. A treia clasată în C4 s-a întărit poate cel mai mult în iarnă, dintre echipele arădene: fundaşii Lang (Recea), Tătar (Cugir) şi Sabău (UTA 2000) şi mijlocaşul Bozian, care vine de la divizionara secundă ASU Poli. Crişul s-a despărţit, în schimb, de Toma Bodri, Luca, Deliman, Stegaru, Gligor şi Alin Mihai. Crişul se antrenează zilnic, iar de joi intră într-un cantonament pe plan local. Primul amical al iernii e pe 6 februarie, cu UTA under 18.

Naţional Sebiş are programată reunirea tot pentru ziua de astăzi, atunci când Cristi Todea aşteaptă să vadă pe cine contează pentru returul de campionat. Cinci sunt jucătorii care şi-au anunţat plecarea de la Sebiş: Ankomah, Bi Nene, Stepancek, Pintea şi Dumitrache, iar alţi doi – Poştoarcă şi Onţel – sunt accidentaţi pentru o perioadă mai lungă. În aceste condiţii, trupa de pe Crişul Alb are nevoie de întăriri, primii jucători cu care s-a bătut palma fiind mijlocaşul ofensiv Mateucă şi fundaşii Onuţan şi Teşedan. Sebişenii vor efectua în iarnă un semi-cantonament pe plan local, iar primele amicale sunt cele cu Dezna (26 ianuarie) şi Sântana (2 februarie).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *