Utişti remarcaţi în ultimele două runde din Liga 1. Balint, pentru a patra oară antrenorul etapei!

Utişti remarcaţi în ultimele două runde din Liga 1. Balint, pentru a patra oară antrenorul etapei!

UTA continuă să aibă reprezentanţi în echipele ideale ale etapelor din Liga 1, conform Ligii Profesioniste. În runda a 21-a, în care câştiga cu 3-0 la Clinceni, „Bătrâna Doamnă” i-a avut în „11-le” ideal pe portarul Florin Iacob şi mijlocaşul Denis Rusu, în vreme ce antrenorul Laszlo Balint a fost desemnat pentru a patra oară, în acest sezon, antrenorul echipei ideale. Chiar dacă a obţinut doar un punct în meciul de acasă cu Hermannstadt, scor 1-1, UTA a dat un jucător în echipa etapei a  22-a şi anume pe marcatorul golului arădean, Alexandru Albu, care nu e la prima nominalizare. Mai jos aveţi caracterizarea utiştilor şi motivele pentru care cei de la LPF i-au remarcat în precedentele două runde din Casa Liga 1.

Liga 1, etapa a 21-a:

PORTAR

Florin Iacob (UTA / 27 de ani) – Am fost extrem de inspirat și curajos, având o contribuție importantă la obținerea celor trei puncte pe terenul din Clinceni.

MIJLOCAȘI

Denis Rusu (UTA / 19 ani, FOTO) – Un fotbalist care prinde tot mai mult curaj. A marcat un gol şi a dat o pasă decisivă.

ANTRENOR

Laszlo Balint (UTA Arad / 41 de ani) – A fost ales pentru a patra oară antrenorul echipei ideale!

Liga 1, etapa a 22-a:

Alexandru Albu (UTA / 27 ani) – Un jucător care acoperă excelent zona din faţa fundaşilor centrali, de unde recuperează multe baloane. A marcat în premieră pentru arădeni.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *