Cu Vukcevic integralist, Muntenegru a stopat Olanda în drumul spre World Cup

Cu Vukcevic integralist, Muntenegru a stopat Olanda în drumul spre World Cup

Marko Vukcevic, component al echipei UTA, a început titular și a bifat toate minutele întâlnirii din Grupa G, dintre Muntenegru și Olanda, de la Podgorica, încheiată cu scorul de 2-2 în penultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Fundașul dreapta în vârstă de 28 de ani a fost unul dintre remarcații lui Miodrag Radulovic, tehnicianul muntenegrean, după rezultatul surprinzător de aseară. Olanda a condus cu 2-0 după „dubla” lui Depay (25 – penalty, 54), gazdele reușind o surprinzătoare egalare prin Vukotic (82) și Vujnovic (86).

După remiza de la Oslo, Norvegia – Letonia 0-0 și setul la zero de la Istanbul, Turcia – Gibraltar 6-0, situația înaintea ultimei etape este următoarea:

1.Olanda 20 puncte (+23 golaveraj)

2.Turcia 18p (+10)

3.Norvegia 18p (+9).

La egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este golaverajul, iar ultima etapă, de marți, 16 noiembrie, va lămuri situația grupei.

Pentru Vukcevic, singurul selecționat la seniori din lotul „Bătrânei Doamne” în această etapă de calificări, urmează partida Muntenegru – Turcia. În celălalt joc cu implicații la calificare, Olanda și Norvegia se vor întâlni la Rotterdam, într-o veritabilă finală a grupei.

Ocupanta primului loc va obține biletele pentru Doha, Campionatul Mondial urmând să aibă loc anul viitor, în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, în timp ce formația clasată pe poziția a doua se va califica în faza barajelor care vor stabili ultimele trei formații europene calificate la World Cup.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.