Fetele de la FCC Baschet Arad au plantat pomi la Pecica

Fetele de la FCC Baschet Arad au plantat pomi la Pecica
0 comments, 14/11/2021, by , in Baschet, Ultimele stiri

Profitând de pauza competițională, baschetbalistele de la FCC Baschet Univ. Aurel Vlaicu Arad au participat la o acțiune de plantare de copaci desfășurată în orașul Pecica și în împrejurimi.

Alături de Brankica Hadzovic & co., la acțiunea inițiată de Primăria Pecica au mai participat ISU Arad și subfiliala Pecica, Cetatea Voluntarilor, Consiliul Județean Arad, Crucea Roșie Arad, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, Jandarmeria și Poliția Locală din Pecica.

Au fost plantați peste 1000 de puieți de stejar și frasin, pe mai multe străzi din oraș, la Ferma de Bivoli, pe marginea Drumului Național 7, Drumului Turnului, Drumului Peregului și Drumului Bătaniei. Rugăm pecicanii să aibă grijă de aceștia, pentru a ne putea bucura de umbra lor, în câțiva ani”, a declarat Petru Antal, primarul din Pecica, acesta fiind însoțit la această activitate de viceprimarul Miodrag Stanoiov și Iustin Cionca, președintele CJA.

La final, atât baschetbalistele prim divizionare, cât și ceilalți participanți au fost recompensați cu un gulaș la ceaun asezonat cu celebra Pită de Pecica.

B.C.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.