UTA le-a făcut cadou victoria bihorenilor de la Luceafărul

UTA le-a făcut cadou victoria bihorenilor de la Luceafărul
0 comments, 16/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Meci modest făcut de UTA, astăzi, în etapa a 25-a din Liga a II-a la fotbal. Aşa cum anticipam, punctele erau mult mai importante pentru bihorenii de la Luceafărul, aflaţi înaintea meciului de pe Motorul sub linia retrogradării. Aşadar, roş-albii lui Ionuţ Popa nu s-au omorât deloc cu firea, permiţându-le oaspeţilor să obţină o victorie clară şi meritată, la scor de neprezentare.

În faţa a doar 3-400 de spectatori nevoiţi să îndure o vreme destul de rece, UTA ne-a amintit în multe rânduri de meciul de acum două etape, de la Timişoara, când a făcut mai mult figuraţie. În ciuda înfrângerii mai categorice, arădenii au avut de data asta ocazii, iar Miculescu şi Rus puteau deschide scorul în primul sfert de oră. De partea cealaltă, Dulca a irosit o şansă rarisimă în minutul 11, când scăpat singur s-a încurcat în minge.

Până la urmă s-a făcut 0-1 în minutul 22, Vasile Pop – complet nemarcat în 6 metri – marcând simplu cu latul, după o centrare perfectă a lui Dulca. Luceafărul s-a desprins până la pauză, după un penalty acordat în urma unui duel între Şeroni şi Bebey. Acelaşi Vasile Pop a transformat precis de la punctul cu var şi din minutul 38 era 0-2, scor neschimbat la finalul primelor 45 de minute.

Nici schimbările nu i-au ieşit lui Ionuţ Popa, Stahl accidentându-se grav în minutul 58, acesta suferind se pare o ruptură musculară, în vreme ce David Popa a fost şters până la final. Ghinioanele s-au ţinut lanţ de utişti, iar Rafael Iuga a căzut ca secerat la 25 de metri de poarta adversă, în minutul 71. Jucătorului UTA-ei i s-a făcut rău şi chiar dacă şi-a revenit după vreo 10 minute de odihnă în ambulanţă, nu a mai putut continua jocul, lăsând UTA în inferioritate, pentru că Popa făcuse deja toate schimbările.

Pe acest fond, oaspeţii şi-au mai creat şi alte ocazii, Paraschiv, Dulca şi Luduşan trecând pe lângă golul trei. De partea cealaltă, UTA s-a dovedit periculoasă doar cu şuturi de la distanţă, Kanda având o astfel de încercare în minutul 62, dar Moga a respins de sub transversală. În prelungiri, Luceafărul a mai primit un penalty, la fel de uşor acordat ca şi primul, după ce Neagu l-a jenat în careu pe Paraschiv, acelaşi jucător al orădenilor transformând precis, scor final 0-3!

UTA pierde acasă, iar incostanţa echipei îi dă mari bătăi de cap lui Ionuţ Popa, antrenorul Bătrânei Doamne plângându-se tot mai mult de condiţiile proaste de antrenamente şi de problemele de lot. Totuşi, situaţia din clasament e liniştită, în vreme ce victoria este de aur pentru Luceafărul, echipă ce saltă peste linia retrogradării.

UTA a început partida în formula: Bodea – R.Iuga, El Hasni, Șeroni, Ciucur – Hrezdac (46 Stahl, 58 Ivan), Neagu – Costin (D.Popa 46), Miculescu, Kanda – C.Rus.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *