Ionuţ Popa, marele absent al UTA-ei: “Băieții au avut un șoc!”

Ionuţ Popa, marele absent al UTA-ei: “Băieții au avut un șoc!”
0 comments, 16/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Lucrurile se complică mult pentru antrenorul UTA-ei, Ionuţ Popa. Problemele de sănătate îi dau bătăi tot mai mari de cap, fapt pentru care a absentat astăzi, de la meciul cu Luceafărul. Nici la antrenamente nu a mai ajuns în ultimele zile, iar în lipsa unui diagnostic clar, situaţia rămâne incertă. Absenţa sa din vestiar şi de pe banca tehnică nu aveau cum să nu aducă un şoc, din păcate negativ. Explicaţiile le dă Cristian Păcurar, antrenorul secund, cel care de o bună bucată de vreme e nevoit să asigure banca tehnică şi prezenţa la conferinţele de presă:

“Băieții au avut un șoc când au văzut că Ionuț Popa nu este la vestiar. Am crezut că este un șoc pozitiv, motivațional, dar a fost altfel, ați văzut ce s-a întâmplat pe teren, am jucat dezastruos. Nu căutăm scuze, chiar dacă nu cred că a fost penalty la primul lor gol. E greu să antrenezi o echipă care își așteaptă stăpânul, iar el nu apare la meci. Miercuri a fost ultima zi în care Mister a fost la antrenament, s-a simțit foarte rău după aceea, l-am rugat să rămână acasă joi și vineri, pentru a putea veni sâmbătă la joc. Le-a transmis jucătorilor doar câteva lucruri prin telefon, înainte de începerea partidei. Problemele medicale i s-au acutizat, din câte știu eu a intrat deja în concediu medical. Suntem alături de el, îl așteptăm în mijlocul nostru”.

Întrebat dacă știe ceva despre faptul că Ionuț Popa ar urma să renunțe la banca tehnică a UTA-ei, Cristi Păcurar a spus: “Eu știu că miercuri va face o stereoscopie, după care va discuta cu conducerea clubului”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *