UTA dorește victoria în meciul de mâine

UTA dorește victoria în meciul de mâine
0 comments, 09/04/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Două victorii în ultimele două jocuri au revigorat moralul echipei arădene, care primește, mâine, vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

”Un meci foarte important din punct de vedere al punctelor puse în joc, un meci foarte greu din punct de vedere al situației noastre ca lot, și la fel de greu în ceea ce privește adversarii noștri. Avem nevoie de puncte pentru a sta liniștiți, nu luăm în calcul decât victoria, iar aici trebuie să apelez la mentalitatea jucătorilor noștri, să nu ne culcăm pe ureche după două victorii”, anticipează Cristi Păcurar.

UTA nu contează pe accidentații Coulibaly și Stahl, Miculescu e plecat la lotul național de juniori, iar Neagu iese din schemă datorită acumulării a patru avertismente. ”Nu ne cade bine absența lui Neagu, care a început să își dea drumul la joc, nici a jucătorilor care încă sunt accidentați. Pandurii e o echipă care joacă mai bine în deplasare, marchează mult, are joc ofensiv destul de bun și e dispusă într-un 4-3-3 care ne poate pune pe gânduri. Dintre toate aceste trei aspecte, dacă nu putem acoperi unul, vom avea probleme. Adversarii vin cu foame de puncte, situația lor din clasament e și mai grea decât a noastră, evident va fi un meci care pe care. Privim cu încredere spre cele trei puncte, dar avem nevoie, în același timp, de mare atenție”, a adăugat Păcurar.

Meciul UTA-Pandurii Tg.Jiu se joacă cu începere de la ora 17, pe terenul Motorul. (uta-arad.ro)

Tags:
UTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *