UTA a remizat cu Pandurii Tg.Jiu

UTA a remizat cu Pandurii Tg.Jiu
0 comments, 10/04/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a jucat meciul din etapa 29 a Ligii 2, meci pe terenul de la Motorul Arad, contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, o echipă avidă de puncte pentru salvarea de la retrogradarea din ligă.

Oaspeții încep periculos și au ocazii de poartă, golul vine la o greșeală, portarul Bodea este incomodat de Copaci și Popescu se trezește cu mingea la cinci metri de careu, o simplă formalitate. Pandurii conduc cu 1-0.

Golul al doilea este tot al oaspeților, Blejdea finalizează o centrare la care apărarea arădeană nu a reacționat, 2-0. Prima repriză se încheie fără reacții din partea arădenilor. Prima observație notabilă este accidentarea lui Trancă, preluat de Ambulanță. În locul său, Pandurii îl introduc pe Radu Gheorghe. Primul gol al arădenilor vine în minutul 57, când Popa lobează peste Costache și aduce primul gol pentru UTA.

Trec doar două minute și UTA se dezlânțuie, Ciucur finalizează o pasă a lui Rusu, portarul este prins cu picioarele desfăcute, 2-2. În minutul 72 Rusu aduce pentru prima dată avantajut pe tabelă, 3-2 pentru UTA dar mai este timp de joc. Vine minutul 82, când Dodoi reia cu capul, din careu, o minge centrată peste toată apărarea arădeană. Meciul se termină 3-3 și au început analizele și comentariile.

„Din păcate, de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Aceste zile nu au fost așa cum ne-am fi dorit, nu ne-am revenit din punct de vedere fizic și am avut și o oarecare stare de confort după cele două victorii consecutive. Vina îmi aparține exclusiv mie, nu jucătorilor sau domnului Popa. Ca și în meciul cu Snagovul, am început bine, însă echipa adversă a deschis scorul la prima acțiune notabilă. Mai mult, de data aceasta, în prima repriză, Pandurii au marcat de două ori pe greșeli individuale. După pauză, echipa a arătat foarte bine timp de 35 de minute, așa mi-aș dori să arate permanent. La 3-2 am avut acea ocazie a lui David Popa cu capul, puteam face 4-2, dar, din păcate, nu am înscris și am fost egalați. A fost o nouă greșeală individuală, iar Dodoi a înscris cu capul de pe picioare. Sunt greșeli care vin și pe fondul oboselii și altor nemulțumiri. Chiar dacă am revenit de la 0-2, din punctul meu de vedere sunt două puncte pierdute”, a declarat Cristian Păcurar, secundul textiliștilor.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *