UTA are patru fotbalişti în echipa turului, conform InStat

UTA are patru fotbalişti în echipa turului, conform InStat

S-a tras cortina peste prima parte a stagiunii Ligii a II-a la fotbal, iar UTA e lider detaşat. Rezultatele trupei lui Laszlo Balint se reflectă și în statisticile InStat, în primul „11” regăsindu-se nu mai puțin de patru fotbaliști ai UTA-ei, plus Soufiane Jebari, fost jucător la Csikszereda, care în această iarnă s-a transferat la Arad.

Portarul Iacob, fundașii laterali Tomozei și Stancu și mijlocașul central Moise fac parte din echipa turului, alături de arădeanul Hlistei, al cărui transfer de la Rapid nu s-a mai realizat în vară. Pe contul de facebook al Fusion Group Agency, Bogdan Apostu se mai laudă cu doi fotbaliști în echipa ideală, respectiv atacanții buzoieni Chipirliu și Vali Alexandru.  

”Conform raportului de sinteză InStat, după terminarea tuturor meciurilor din acest an, sunt mândru că reprezint oficial 8 din 11! Cei mai buni jucători ai campionatului pe fiecare poziție în parte.  Plus cel mai bun antrenor, firește!”, scrie fostul atacant, prieten și susținător al lui Laszlo Balint, împreună cu care a format, în proporție de 90%, lotul „Bătrânei Doamne”.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *