Revedere pe arena Motorul, cu foşti juniori utişti

Revedere pe arena Motorul, cu foşti juniori utişti

Arena Motorul a fost gazda unui meci amical în familie între foști componenți de la grupa UTA 2000 și actuala UTA U16 (2004). Între anii 2016-2018, UTA 2000 i-a avut ca și antrenori pe Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi. Printre performanțe menționăm locul trei în Elite U17 (sezonul 2016-2017) și tot locul trei la Campionatul Național U19 (sezonul 2017-2018).

Revenind în prezent, UTA U16 este îndrumată, pe lângă Dinu Donca, de Bogoșel și Țamboi. Cei trei au dirijat meciul de ieri seara, care a avut două reprize de 30 de minute și lovituri de departajare. UTA 2000 a deschis scorul în prima repriză, după ce Deta l-a lobat pe portarul Blaga. Chiar dacă a avut o posesie mai bună UTA U16 nu a reușit să concretizeze fazele de poartă.

În partea secundă Nagy reușește cu un șut plasat din afara careului să egaleze situația, 1-1. Jocul s-a încins chiar dacă o ploaie mocănească s-a abătut peste arena din Aradul Nou. Fazele importante de poartă aparțin UTA-ei U16, dar cei care marchează sunt „adversarii“ prin Gruiescu. În ultimele minute ale partidei Mare bate bine o lovitură liberă din marginea careului, Zamfir respinge și Balint egalează, 2-2.

Pentru stabilirea câștigătorilor s-a recurs la lovituri de departajare. S-a remarcat portarul Blaga, cu trei penalty-uri apărate, iar UTA U16 și-a adjudecat victoria.

UTA 2000: Zamfir (Crișul) – Onuțan (Crișul), Sabău (Crișul), Deliman (Național Sebiș), Coste (Podgoria Pîncota), Gruiescu (Gloria Lunca-Teuz), L. Bodri (CSM Slatina), T. Bodri (CSM Slatina), Deta (UTA), Faur (CS Glogovăț), Obrad (Gloria Lunca-Teuz).
Au mai jucat: Moraru (Progresul Pecica), Țuța (Victoria Zăbrani).
Au marcat: Deta și Gruiescu.
UTA U16: Blaga – Varga, Opriș, Nagy, Codrea, Mihai, Șerengău, Sarkozi, Ungureanu, Lingurar, Ciubănca.
Au mai jucat: Brândă, Tod, Boiț, Cristea, Buzgău, Ursu, Mare, Balint, Kiss.

Au marcat: Nagy și Balint.
(uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *