Suporterii UTA-ei, aşteptaţi în Piaţa Avram Iancu! Atmosfera poate fi redată şi pe Motorul

Suporterii UTA-ei, aşteptaţi în Piaţa Avram Iancu! Atmosfera poate fi redată şi pe Motorul

Cu porțile stadionului Motorul închise, în contextul epidemiei de coronavirus, clubul UTA și Primăria Arad le oferă fanilor arădeni posibilitatea să urmărească din Piaţa Avram Iancu, pe un ecran mare, partida de astăzi, ora 17:30, cu Turris Turnu Măgurele. De aici vor avea dreptul să-și susțină favoriții maxim 500 de suporteri, care se pot înscrie în continuare la Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291 și prin e-mail, la adresa media@uta-arad.ro. Clubul arădean este pregătit din punct tehnic pentru a transmite pe „Motorul” măcar o parte a atmosferei din Piață, pentru a-i mobiliza și mai mult pe utişti. Laszlo Balint admitea ieri, în conferinţa de presă, că jucătorilor săi le va lipsi atmosfera de pe „Motorul”. „În ceea ce privește abordarea acestui joc, este destul de greu să auzim scandările suporterilor indiferent unde ar fi, atâta vreme cât nu sunt pe stadion. Pe lângă asta, scandările reprezintă – de fapt – esența unei atmosfere de la un meci și o să-i ducem lipsa, știind ceea ce am am trăit o aproape meci de meci la meciurile de acasă din acest sezon.

Dar asta este situația, ne adaptăm și este un stimul suplimentar pentru noi să obținem aceste trei puncte și pentru suporterii noștri. Și, până la urmă, nu neapărat scandările suporterilor ne vor ajuta, cât toată energia pe care ne-au transmis-o în această perioadă și ne-o transmit în continuare. Astfel, ne dau un imbold și mai mare”, a explicat Balint.

Suporterii pot cumpăra în continuare bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, dar și astăzi, în Piața Avram Iancu, acolo de unde se poate urmări pe ecran LED disputa de pe „Motorul”, de la ora 17:30.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *