Startul sezonului de tenis, în Arad, se amână pentru luna august

Startul sezonului de tenis, în Arad, se amână pentru luna august

Aradul trebuia să fie gazdă, conform calendarului actualizat al Federaţiei Române de Tenis, a două turnee în luna iulie. Mai întâi, în 4 iulie, era programată Cupa „UTA”, destinată categoriilor de vârstă de 10, 12, 14 și 16 ani. Directorul de turneu, Ovidiu Fereştean, a considerat că nu se pot respecta condițiile impuse în ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, iar întrecerea a fost anulată. La fel se întâmplă şi în cazul Cupei „AMEFA – AS Arad”, ce ar trebui să aibă loc în 18 iulie, la baza „Activ”. Turneul nu se va desfășura, fiind anulat de organizatori, CS AMEFA.

Abia luna august ar trebui să aducă şi primele turnee de tenis de câmp ale anului, iar asta doar în cazul unei evoluţii favorabile în ceea ce priveşte epidemia de COVID-19. Astfel, competiţia Tennis Europe pe care CS UTA – CS TenisProfi Arad urmează să o găzduiască este HAI Cup, programată conform noului calendar european luna viitoare.

Mai exact, între 17 şi 23 august la categoria Under 12, respectiv între 24 şi 31 august la categoria U14. În țară, primele competiții de tenis post-pandemie s-au desfășurat la București, Cluj-Napoca și Brașov.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *