Superkombat World Grand Prix la Arad

Superkombat World Grand Prix la Arad

Bosniacul Dzevad Poturak şi Sebastian Ciobanu se vor lupta în main-eventul galei Superkombat World Grand Prix de la Galleria Arad pentru un loc în semifinala celui mai puternic circuit de arte marțiale din Europa.

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunțat fight-cardul evenimentului programat pentru 20 octombrie, de la ora 21:00, în centrul comercial Galleria din Arad, urmând ca 16 luptători din 9 țări să se înfrunte în gala transmisă în direct în 75 de țări prin intermediul Eurosport.

Inițial erau anunțați 6 români pentru cel de-al patrulea World Grand Prix al anului 2012, numărul acestora a crescut, după ce pe listă s-a adăugat și campionul național la categoria 72 de kilograme, Claudiu Bădoi, care va lupta într-un super-fight cu israelianul Alex Tropimov.

Alexandru Lungu ce mai greu luptător de stand up din lume (165 de kilograme) va încerca să-l răpună pe americanul din Samoa, Deutsch Pu’u, la rândul său un colos de peste 125 de kilograme, în timp ce noua vedetă a kickboxingului european Andrei Stoica îl are ca adversar pe croatul Toni Milanovic.

În piramidă se vor duela sportivi de pe 3 continente, Europa, Africa și America de Nord. Cehul Roman Kleibl, cel care l-a învins pe Daniel Ghiță în trecut, se va bate cu americanul Steve Banks, în timp ce marocanul Fikri Ameziane, considerat noul Badr Hari, îl întâlnește pe muntenegreanul Goran Radonjic. Învingătorul turneului se va califica la gala semifinală Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, la fel ca și câștigătorul din main-eventul Ciobanu vs Poturak.

Biletele galei Superkombat WGP 11 vor fi distribuite gratuit de Galleria Arad clienților săi prin diferite promoții care vor avea loc până în ziua de 20 octombrie. La eveniment sunt așteptați aproximativ 1.500 de spectatori, printre aceștia și Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi, care pe 14 octombrie, la Tokyo, vor lupta în K-1 Final 16.

Meci de rezervă (+96 kg)
1. Dmitri Bezus (Ukraine) vs Răzvan Ghiță (România)

Semifinale (+96 kg)
2. Fikri Ameziane (Maroc) vs Goran Radonjic (Muntenegru)
3. Steve Banks (SUA) vs Roman Kleibl (Cehia)

Super-fight (-72 kg)
4. Alex Tropimov (israel) vs Claudiu Bădoi (România)

Super Fight (-95 kg)
5. Toni Milanovic (Croatia) vs. Andrei Stoica (România)

Super Fight (+125 kg)
6. Deutsch Pu’u (United States) vs Alexandru Lungu (România)

Super Fight (+96 kg)
7. Dzevad Poturak (Bosnia și Herțegovina) vs Sebastian Ciobanu (România)

finala turneului (+96 kg)
8. Învingător semifinală 1 vs Învingător semifinală 2

Titlul național al României (75 kg)
9. Adrian Mitu (România) vs Miodrag Olar (România

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *