Stahl e în curtea unei echipe de top a Europei

Stahl e în curtea unei echipe de top a Europei
0 comments, 21/11/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Mijlocașul UTA-ei, Albert Stahl, îşi încearcă norocul la unul dintre cluburile de top ale Europei. Fotbalistul în vârstă de 19 ani se află deja în Germania, la Dortmund, chiar în curtea liderului neînvins din Bundesliga, unde dă probe.

„Aș fi avut nevoie de Albert la Ploiești, căci este un jucător de viteză și nu prea avem în echipă. Mai ales în jocurile din deplasare contează enorm, iar joi evoluăm și pe un teren mare unde ar fi avut și mai multe spații. Dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească pentru că, în cazul acesta, la cât de „bine” stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, a spus Popa.

Stahl este impresariat de Cătălin Sărmășan, cel care a intermediat alte transferuri cu fotbalişti arădeni în prim-plan, gen Emanuel Vasi (Manchester City), Răzvan Oaidă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

Nouă meciuri a bifat Stahl în acest sezon pentru UTA. Ediția precedentă, mijlocașul a jucat în 30 de partide și a înscris un singur gol.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *