Ţucudean a marcat golul victoriei din Muntenegru

Ţucudean a marcat golul victoriei din Muntenegru
0 comments, 21/11/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Echipa națională a României a câștigat cu 1-0 pe terenul Muntenegrului, în ultima etapă din Liga Națiunilor și a terminat pe locul al doilea în Grupa a 4-a. Arădeanul George Țucudean a marcat golul victoriei în minutul 44 – cu largul concurs al portarului advers, iar Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty bătut slab de Jankovic, în minutul 72.

Rezultatul nu a fost, însă, de ajuns pentru ca România să rămână în urna a treia pentru tragerea la sorți a grupelor din preliminariile Campionatului European din 2020. Ajunși în urna a patra, vom avea o misiune grea în calificările pentru turneul final la care Bucureștiul este co-organizator, alături de alte 11 orașe de pe continent.

În celălalt meci al grupei, Serbia s-a impus cu scorul de 4-1 şi a câştigat grupa.

România încheie neînvinsă grupă şi anul 2018, cu şapte victorii şi trei egaluri. Pentru România a fost prima victorie cu Muntenegru – lipsită, totuşi, de aportul a cinci jucători de bază – în patru meciuri oficiale.

România a terminat pe locul 2 în Grupa 4, dar a ratat celălalt obiectiv important al meciului cu Muntenegru. În cazul unei victorii cu cel puțin două goluri marcate, tricolorii ar fi făcut parte din urna a treia la tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2020.

2 decembrie 2018 este ziua tragerii la sorți pentru componența grupelor din preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Ceremonia va avea loc la Dublin, la ora 13:00 (ora României).

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *