Lipsa spectatorilor pe Arena Națională, avantaj sau nu?

Lipsa spectatorilor pe Arena Națională, avantaj sau nu?

Faptul că partida FCSB – UTA, din etapa #18 a Ligii, se va juca fără spectatori, întrucât este programată la ora 21:30, duminică, 5 decembrie, a împărțit opiniile privind avantajul pe care l-ar putea avea arădenii, în deplasare, fără fanii gazdelor în tribune.

Doar că, aceștia se află în conflict cu Gigi Becali, după ce au considerat inoportună înlăturarea lui Eduard Iordănescu de pe banca tehnică a vicecampioanei. Mai ales, modalitatea prin care oierul din Pipera se comportă cu angajații săi, în ciuda tuturor clauzelor contractuale existente. Pentru că, nu-i așa, lupu-și schimbă părul, dar năravul, ba… vorba proverbului.

Dacă ținem cont și de faptul că suporterii echipei UTA sunt înfrățiți cu cei de la CSA Steaua, formație aflată în Liga 2 și diametral opusă ca structură și identitate celor de la FCSB, atunci roș-albii ar fi avut un sprijin consistent în ajun de Moș Nicolae, pe cel mai mare stadion al țării.

Cum, însă, cel puțin până la această oră (n.r., pentru că la noi deciziile se iau de la o oră la alta), întâlnirea de duminică seara este programată cu porțile închise, nu ne rămâne decât să ne gândim la ce ar fi fost și să nădăjduim la ce va fi. În fond, minunile se întâmplă celor care cred în ele…

Bogdan Cioara

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.