S-a amânat încă un meci din play-off-ul Ligii 2! COVID-19 încurcă sprintul spre elită

S-a amânat încă un meci din play-off-ul Ligii 2! COVID-19 încurcă sprintul spre elită

Departamanetul de competiţii al FRF a amânat meciul Campionii FC Argeş – CS Mioveni, programat astăzi, ora 20, anunţă FRF. Totul ca urmare a depistării pozitive cu SARS-CoV-2 A unei persoane din cadrul clubului piteştean!

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19.

Ştire iniţială:

Campionii FC Argeș și CS Mioveni se întâlnesc diseară, ora 20, în derby-ul județului. Meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti pune punct etapei a doua a play-off-ului Ligii 2, una de-a dreptul palpitantă, cu meciuri dramatice la Arad şi la Ploieşti.  În acest moment, după o partidă disputată în acest mini-turneu pentru promovare, Mioveniul are un punct în fața Argeșului, iar învingătoarea va lua o opţiune importantă în sprintul spre Liga 1.

Reprezentanţii ambelor echipe au contestat arbitrajele din jocurile inaugurale ale play-off-ului, atât Argeşul cât şi Mioveniul având inferioritate numerică în disputele cu Turis, respectiv Rapid. Liderul UTA speră în al patrulea egal în acest play-off, rezultat care ar avantaja-o în perspectiva luptei la vârf, destul de complicată după înfrângerea de acasă, cu Turris.

O primă linie putem trage abia mâine seară, după ce se joacă şi restanţa UTA – Petrolul, din prima etapă a play-off-ului. Odată cu fluierul final al disputei de pe „Motorul” putem face primele calcule, pentru a vedea cine se înscrie cu şanse mai mari pentru primele două locuri, promovabile direct.

Clasament

1.UTA Arad 1 0 0 1 3-4 25 pct.

2.Turris Oltul 2 1 1 0 4-3 24*

3.CS Mioveni 1 0 1 0 0-0 0-0 21*

4.Rapid 2 0 2 0 0-0 21*

5.FC Argeş 1 0 1 0 0-0 20

6.Petrolul Ploieşti 1 0 1 0 0-0 20

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

**locurile 1 și 2 promovează direct în Liga 1 la finalul play-off-ului, iar clasata pe 3 merge la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1 împotriva echipei situate pe locul 6 în play-out-ul Ligii 1.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *