Campionatele Naţionale de volei pe plajă, de la Arad, ca şi anulate?!

Campionatele Naţionale de volei pe plajă, de la Arad, ca şi anulate?!

Aradului, prin CS Fan, club condus de Ştefan Gog, i-a fost atribuită organizarea în premieră, a finalelor Campionatului Național de volei pe plajă pentru seniori, în perioada 5-9 august.  Medaliile naționale ar fi trebuit să se acorde pe cele două terenuri de volei din cadrul Fan Volley Beach Arena – Baza DJTS Arad. Doar că noul coronavirus le-a stricat planurile organizatorilor, iar Federaţia a înştiinţat, deja, clubul arădean că ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale s-ar putea anula:

Nu cred că va mai fi nimic, am şi renunţat să pregătim competiţia de câteva zile, doar ne pierdem vremea. Ne-au contactat şi cei de la Federaţie, probabil după 17 iulie va fi şi oficial. Din păcate, evoluţia epidemiei de COVID-19 nu este favorabilă la noi în ţară, iar numărul de infectări este mare”, ne-a declarat preşedintele Fan Arad, Ştefan Gog.

În toţi cei şapte ani de la înfiinţare, Fan Arad a urcat pe podiumul de premiere al întrecerii naţionale de volei pe plajă. Lucian Bădiceanu şi Cătălin Lelea au fost anul trecut performerii clubului, cucerind medalia de bronz la Naţionale şi argintul la turneul de la Arad, Fan Tour Open.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *