FCC Baschet Arad anunţă, oficial, transferul lui Ildiko Nagy

FCC Baschet Arad anunţă, oficial, transferul lui Ildiko Nagy

Aşa cum vă anunţam acum câteva zile, Ildiko Nagy-Mârne revine la FCC Baschet Arad, echipă pentru care va evolua în sezonul 2020-2021.

Nagy a mai jucat pentru echipa noastră în perioada 2002-2004, reușind să obțină două titluri de vicecampioană. În cele trei sezoane jucate între anii 2005 și 2008, baschetbalista a cucerit două titluri de campioană și unul de vicecampioană cu echipa din Arad. Cel mai bun sezon al ei petrecut în maieul galben-albastru a fost cel din 2010-2011, când a câștigat trei trofee cu echipa arădeană: titlul, Cupa României și Liga Europei Centrale. A urmat perioada 2014-2018 pentru un total de 12 sezoane pentru una dintre cele mai importante echipe ale baschetului românesc.

Sportiva ce are la activ 49 de selecţii în echipa naţională a României, şi-a mai trecut în cont cu echipa noastră o nouă Ligă a Europei Centrale, în 2015. În ultimul sezon, Ildiko Nagy a evoluat pentru ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Bine ai revenit la Arad, Ildiko!„, este anunţul clubului arădean pe site-ul oficial baschetarad.ro.

FCC Baschet Arad se reuneşte în a doua parte a lunii august, iar sub contract mai sunt Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *