Canotca lui Patzaichin ajunge în august pe Mureş

Canotca lui Patzaichin ajunge în august pe Mureş

Evenimentul „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”, competiţie de vâslit în canotci de 10+1 locuri, mai are de străbătut două etape: Galaţi, în 15 august şi Arad, 22 august, după care urmează faza finală, programată în perioada 29-30 august, la Tulcea, acolo unde va ajunge şi echipajul câştigător în etapa de pe Mureş.

Rowmania este iniţiativa multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin, de promovare a mişcării fizice prin folosirea ambarcaţiunilor cu vâsle. Rowmania se lansează pentru o mai bună înţelegere şi interpretare a naturii, în liniile conceptelor de dezvoltare durabilă şi antreprenoriat social.

Programul promovează ecoturismul în România, la nivel naţional şi internaţional. Rowmania va funcţiona şi ca un brand dedicat, sub care se vor realiza proiecte pentru încurajarea şi popularizarea agrementului cu barca cu vâsle.

Descoperă Rowmania este o campanie națională de promovare a patrimoniului local și urmărește descoperirea Romaniei naturale, prin promovarea mișcării în aer liber.

Obiectivul campaniei este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca, ca activitate vâslitul, ca main drive – competiția, și ca inspirație – mișcarea.

Foto: rowmania.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *