Progresul Pecica – Semlecana Semlac 3-1

Progresul Pecica – Semlecana Semlac 3-1
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

foto: V. Muscă

Lipsite de griji, Progresul Pecica şi Semlecana Semlac au oferit un fotbal de calitate cu două etape înaintea finalului de campionat

 

Pe un teren superb şi o bază sportivă de eşalonul al III-lea, gazdele , adică Progresul Pecica  şi-a învins vecina din Semlac cu 3-1 după o partidă de toată frumuseţea. Cosmin Trif, omul meciului  a încheiat partida  cu un gol splendid din lovitură liberă în minutul 83, cum la fel de spectaculos a fost şi punctul înscris de oaspeţi  dintr-o lovitură de cap a lui Volocaru , mingea lovind barele din vinclul din dreapta al porţii apărate de Mişu Grozav. Aceasta se întâmpla în minutul 60 când gazdele conduceau deja cu 2-0, Arsene de la Progresul deschizând scorul în minutul 4 , iar  la două minute din repriza a doua, Iftimie de la Semlecana înscriind  în proprie poartă. Volocaru putea egala în minutul 75 , când a ratat incredibil din 2 metri, mingea lovită de el cu capul sărind din pământ peste transversala porţii lui Grozav.

Vorbeam mai devreme de omul meciului, Trif de la Progresul, acesta a avut câteva acţiuni periculoase în careul oaspeţilor precum faza din minutul 26 când şutează frumos  din afara careului , iar „veteranul” Moţ are un refelex incredibil. În acelaşi minut aceiaşi doi protagonişti repetă parcă la indigo faza anterioară.

Un minut mai târziu, veşnicul talent Peii trage puternic la poarta pecicanilor, Grozav respinge iniţial dar poate să revină şi reţine balonul.Minutul 30, Trif trage milimetric pe lângă poartă dintr-un unghi dificil. Min. 41 , lovitură de colţ pentru gazde, Şiclovan trimite cu capul puţin pe lângă.

Replica oaspeţilor vine prin cursa de toată frumuseţea a  semlecanului Sandu Gabor încheiată cu un şut pe care Grozav îl deviază în corner.

În minutul 53 , Progresul mai înscrie odată, însă asistentul Cristian Coroban semnalizează ofsaid, decizie puternic contestată de gazde.

Prestaţia brigăzii de arbitraj a fost ( cu excepţia unor decizii ale asistentului Coroban contestate de spectatori şi unii jucători) impecabilă.

 

Progresul Pecica: Grozav, Şiclovan, Coardoş,  A.Ponta, Trif, Arsene, Toth(Pop),Vereş, Mureşan(Zagoni), Vasilică, Gh. Ponta . Antrenor: Mihai Ţîrlea.

 

 

Semlecana Semlac: Moţ, Iftimie, Ileana, S.Gabor, Volocaru, Nica, Tofan(Fenyesi),

V.Gabor, Petrilă, Gyembar, Peti. Antrenor: Adrian Condur

 

Arbitri: Laurenţiu Fodoruţ, Cristian Coroban, Adrian Vasile.

Observator de arbitri: Claudiu Tripa

Observator de joc: Marcel Vida

 

Ioan Hamza

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *